Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

KINK FM BIEDT BANDS EEN NIEUW PODIUM IN 'NEW MUSIC LEEFT!'

Hilversum, 28 januari 2010 | Aanstaande maandagavond start KINK FM-DJ Henk Kanning met het programma-item 'New Music Leeft!'. Hierin worden bands uitgenodigd om een intiem optreden te geven in de KINK FM-studio. De bands die aankomende week optreden zijn: 'All Missing Pieces', 'Customs' en 'Bettie Serveert'.

Vanaf 1 februari heeft KINK FM er een nieuw podium bij: 'New Music Leeft!'. In dit item van het programma 'New Music' met dj Henk Kanning, geeft iedere donderdagavond een bekende band uit het Nederlandse popcircuit een optreden in de KINK FM-studio. Natuurlijk wordt de band ook geïnterviewd en draait Kanning het favoriete nummer van de band. Als kick-off van dit nieuwe programmaonderdeel laten aankomende week drie bands hun kunsten horen in 'New Music Leeft!'. Op 1 februari bijt het Haagse 'All Missing Pieces' het spits af, gevolgt door de Belgische sensatie 'Customs' op 3 februari en de bekende Nederlandse band 'Bettie Serveert' op 4 februari.

KINK FM-DJ Henk Kanning: "Het is moeilijk om zo snel na het overlijden van Arjen Grolleman een bericht de wereld in te sturen over mijn nieuwe programmaonderdeel, maar het is goed om te laten zien dat wij bij KINK FM doorgaan. Met 'New Music Leeft' probeer ik luisteraars het gevoel te geven dat de band bij hun in de huiskamer staat te spelen. Niet alleen volgende week hebben wij optredens van goede artiesten in 'New Music Leeft!', maar ook daarna! Zo zijn 'Go Back To The Zoo' op 11 februari en Tim Knol 18 februari te horen."

NEW MUSIC

Het programma 'New Music' met de nieuwste pop en rock van dit moment en interviews met de belangrijkste Nederlandse en internationale bands, wordt gepresenteerd door Henk Kanning. 'New Music' is van maandag tot en met donderdag tussen 19.00 en 22.00 uur te beluisteren op KINK FM.

KINK FM

KINK FM draait 24 uur per dag de betere pop- en rockmuziek. Op KINK FM hoor je dj's als Martijn Biemans, Henk Kanning, Nando Kok, Mark van der Molen, Metha de Vos en Jan Douwe Kroeske. KINK FM is in heel Nederland via de kabel, kinkfm.com, mobiele telefoon en satelliet te ontvangen. Via kinkfm.com kun je KINK TV bekijken maar ook luisteren naar de online radiostations KinkClassX, met 24 uur per dag een reis door de popgeschiedenis, en Kink Aardschok, met non-stop hardrock en metal. KINK FM is onderdeel van de Vereniging Veronica.


---

Noot voor de redactie |