IKON

W E E K O V E R Z I C H T

OBA Live op Radio 5
HUMAN, LLINK, NMO/NIO, IKON
Maandag 1 t/m 5 februari 2010
19.00-21.00 uur


* Maandag 1 februari
Omroep: Llink, presentatie: Mieke Spaans

Mieke Spaans praat met Roel Smits over zijn roman 'De tovenaar van Petersburg', een historische roman over een mysterieuze expeditie naar Siberië.


* Dinsdag 2 februari
Omroep: NMO/NIO, presentatie: Abdellah Dami

Abdellah Dami gaat in gesprek met emeritus hoogleraar Sociologie Jan Breman over de toekomst van ontwikkelingssamenwerking. Dit naar aanleiding van het rapport 'Minder pretentie, meer ambitie' van de Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid.


* Woensdag 3 februari
Omroep: Llink, presentatie: Teun van de Keuken

Teun van de Keuken ontvangt choreografe Nanine Linning. Zij is artistiek leider van het dansgezelschap van het Theater Osnabrück, maar nu tijdelijk terug in Nederland met de voorstelling 'Endless Song of Silence'.


* Donderdag 4 februari
Omroep: IKON, presentatie: Jurgen Maas

Jurgen Maas heeft programmamaakster Antoinette Hertsenberg te gast. Zij is onlangs verkozen tot Journalist van het Jaar 2009. Hertsenberg dankt die uitverkiezing aan de berichtgeving in haar programma TROS Radar over de kredietcrisis en de DSB Bank.


* Vrijdag 5 februari
Omroep: Human, presentatie: Theodor Holman

Theodor Holman praat met Beatrice de Graaf over haar boek 'Theater van de Angst', de strijd tegen terrorisme in Nederland, Italië en Amerika'. De Graaf werkt bij het Centrum voor Terrorisme en Contraterrorisme (CTC) van de Universiteit van Leiden.

OBA Live: Elke werkdag van 19.00-21.00 uur, afwisselend verzorgd door LLink, NMO/NIO, IKON en HUMAN. Actuele inhoud: www.obalive.nl

OBA Live is ook te zien op themakanaal Spirit 24. Kijk voor meer informatie en uitzendtijden op: www.spirit24.nl



IKON