Gemeente Helmond


Werkzaamheden Kasteel Traverse uitgesteld

Vanwege het aanhoudende winterse weer is besloten de werkzaamheden aan de Kasteel Traverse uit te stellen tot na de carnavalsvakantie.

Op maandag 1 februari zouden de werkzaamheden aan het viaduct van de Kasteel Traverse worden hervat. Door de aanhoudende winterse weersomstandigheden is besloten om deze werkzaamheden uit te stellen tot na de carnavalsvakantie. IJs- en wederdienende zal het project kwaliteitsimpuls Kasteel Traverse op maandag 22 februari een vervolg krijgen.

Eind vorig jaar is een start gemaakt met het opknappen van de bovenzijde van de Traversebrug. Dat krijgt dit jaar een vervolg. Onderdeel van de opknapbeurt is het aanpassen van het fietspad op het viaduct. Ook wordt de parallelweg vanaf de Kasteel Traverse naar het parkeerterrein aan de Kegelbaan (achter de Hema) aangepakt.

Werkzaamheden

Op maandag 22 februari wordt gestart met de werkzaamheden aan de parallelweg tussen de Kerkstraat en de Kamstraat. Hier zal het fietspad deels worden verwijderd en anders worden aangesloten op de Traversebrug. De parallelweg wordt voorzien van nieuwe bestrating. De werkzaamheden duren naar verwachting drie weken. De weersomstandigheden kunnen van invloed zijn op deze planning.
* Lees meer over de kwaliteitsimpuls Kasteel Traverse