NCRV

Het familiediner - het vervolg

Maandag 1 februari, 22.40 uur, Spirit 24

Hoe gaat het nu met de familieleden?

Vanaf maandag 1 februari is op het themakanaal Spirit 24 het vervolg te zien van Het familiediner.

In Het familiediner probeert EO-presentator en mediator Bert van Leeuwen familieruzies op te lossen. Hij brengt de familie bij elkaar en hoopt dat tijdens het familiediner de lucht geklaard wordt. Soms lukt dat wel diezelfde dag, soms hebben de familieleden meer tijd nodig om hun problemen op te lossen.

In het vervolg van Het familiediner is de belangrijkste vraag: hoe gaat het nu met de familieleden? Bert van Leeuwen bezoekt de gasten enkele weken of maanden na de opnamen. Is er nog steeds sprake van een probleem of is de situatie inmiddels opgelost?

Over Spirit 24

Het themakanaal Spirit 24 is dé levensbeschouwelijke themazender van Nederland. Het is een samenwerking van 12 levensbeschouwelijke omroepen (KRO RKK, EO, IKON, Joodse Omroep, ZvK, NMO, NIO, OHM, BOS, HUMAN en de NCRV).

De zender is interreligieus en multicultureel en biedt de kijker een breed aanbod van onderwerpen op het gebied van spiritualiteit, levensbeschouwing, zingeving, cultuur en filosofie, gezien vanuit verschillende geloofsrichtingen en invalshoeken. De zender laat de kijker genieten en schept

verwondering, zet aan tot nadenken en brengt op toegankelijke wijze (nieuwe) inzichten.

Wilt u ook Spirit 24 ontvangen? De zender is onderdeel van het pakket themakanalen van de Nederlandse Publieke Omroep. Bij Ziggo en UPC is de zender te zien via kanaalnummer 211 en 322. Bij KPN Interactieve TV op kanaal 330. Ook via Delta en Caiway is Spirit 24 te ontvangen. En het kanaal is te bekijken op www.spirit24.nl.