Gemeente Helmond


Werkzaamheden Wilhelminalaan

Vanaf maandag 1 februari vinden werkzaamheden plaats aan de Wilhelminalaan. De werkzaamheden duren tot en met vrijdag 5 maart.

Het gaat om het doodlopende gedeelte vanaf de Eikendreef tot de Kasteel Traverse. Tussen dinsdag 2 en vrijdag 5 februari is de aanliggende Eikendreef ter hoogte van de kruising met de Wilhelminalaan afgesloten voor het verkeer.

Riool vervangen

Op dit deel van de Wilhelminalaan wordt het riool vervangen. De bestrating die er nu ligt wordt eerst verwijderd en vervolgens wordt de weg hiermee opnieuw bestraat. Het andere gedeelte van de Wilhelminalaan ligt aan de noordkant van de Kasteel Traverse, tussen Prins Hendriklaan en Steenweg. Hier vinden geen werkzaamheden plaats.

Eikendreef afgesloten

Om de werkzaamheden te kunnen uitvoeren, is de kruising Eikendreef Wilhelminalaan afgesloten van dinsdag 2 t/m vrijdag 5 februari. Het verkeer wordt omgeleid vanaf de Kanaaldijk Zuidwest en de Kasteel Traverse middels de bekende gele borden. Gedurende de werkzaamheden zijn de woningen aan de Wilhelminalaan op bepaalde momenten lastig bereikbaar.

* Lees meer over de werkzaamheden Wilhelminalaan