Zilver voor IVA Groep


ROTTERDAM, 20100129 -- Op 1 februari 2010 bestaat IVA Groep 25 jaar. Begonnen in 1985 op de Scheepmakershaven in Rotterdam als Copyshop waar studenten hun studieboeken en scripties kwamen kopiëren, is IVA gegroeid naar een full service bedrijf waar klanten hun automatisering, drukwerk, printwerk, kantoorartikelen, -machines en -meubilair bestellen. "We hebben ruim 30 medewerkers en dankzij hen is IVA een succes geworden", aldus eigenaar Hans Hofhuis.

[Foto Hans Hofhuis, IVA Groep] Naast haar commerciële activiteiten neemt IVA ook haar maatschappelijke verantwoording. Sinds 2000 heeft IVA een uniek Sponsor Plan waarmee vele goede doelen, scholen, kerken, evenementen en verenigingen worden gesponsord en geholpen waaronder Excelsior, SOS Kinderdorpen, Laurenskerk en CHIO.

"IVA staat voor 'In Voor Alles' en dat blijven we de volgende 25 jaar ook doen", aldus Hofhuis. "Ondanks de crisis zijn wij positief, er zijn nog genoeg mogelijkheden voor ons bedrijf om te groeien en te sponsoren."

Meer info www.ivagroep.nl



Fotobijschrift: Een trotse directeur Hans Hofhuis voor de gevel van zijn jubilerend bedrijf. Klik op de foto voor download in hoge resolutie, 2.609.046 bytes.