Politie Gelderland-Zuid

Gezochte bestuurder meldt zich aan bureau

Tiel, 22-01-2010 o Vrijdagochtend heeft een 19-jarige inwoner van Tiel zich op het politiebureau gemeld. De man zou de witte Volkswagen Polo hebben bestuurd, waarmee een 16-jarig meisje uit Kesteren zou zijn aangereden. Inmiddels is komen vast staan dat het een witte Renault Clio betrof.

Het ongeval vond dinsdagochtend plaats, omstreeks 07.45 uur, ter hoogte van de Rabobank. Het meisje stak via het zebrapad de Stationsstraat over en werd aangereden door de witte Renault Clio. De auto kwam vanaf de Kijkuit. Na de aanrijding die door meerdere mensen gezien moet zijn, is de Volkswagen doorgereden. Het meisje raakte door de aanrijding gewond aan haar rug. Zij heeft ter plaatse zelf moeten bellen om hulp. Een gewaarschuwde kennis van het meisje, heeft haar naar het ziekenhuis gebracht.

Getuigen

Ondanks het feit dat de verdachte zich heeft gemeld, is de politie toch nog op zoek naar getuigen van de aanrijding. Meld dit dan bij de politie van team Tiel, te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000. (14)

Laatst gewijzigd 22-01-2010 13:56 | © Regio Gelderland-Zuid |