MBO raad

Pr-dag: Jongeren, hoe bereik je ze?

10-01-2010 - De bedrijfstakgroep Metaal, Elektrotechniek en Installatietechniek van de MBO Raad organiseert op donderdag 21 januari 2010 een bijeenkomst voor pr-medewerkers en medewerkers van mbo-scholen die intakes houden met aankomende techniekstudenten. Centraal staat hoe je als school jongeren (en met name meisjes) effectief kunt bereiken en hen goed kunt informeren over technische opleidingen om zo de instroom te vergroten.

Youngworks (Generatie Einstein en Betamentality), VHTO (meiden in de techniek) en Hiteq geven presentaties. Zij staan ook stil bij de onderzoeken die zij hebben gedaan naar de beweegredenen van jongeren om te kiezen voor de technische sector.

Ook zo benieuwd of uw instelling jongeren op de juiste manier benadert om hen enthousiast te maken voor techniek? Stuur dan uw pr-materiaal op! Tijdens de bijeenkomst geven de professionals van Youngworks, VHT en Hiteq hier feedback op. U kunt dit materiaal sturen naar:

MBO Raad, btg MEI
Jonna van Accooij
Postbus 196
3730 AD De Bilt

Waar en wanneer?
De bijeenkomst begint om 10:00 uur en duurt tot 13:00 uur en wordt gehouden in Seats to Meet in Utrecht (Moreelsepark 65). Deelname is gratis.

Meer informatie en inschrijven
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jonna van Accooij: j.vanaccooij@mboraad.nl. U kunt zich online inschrijven via mboraad.nl.

Bijlage
Uitnodiging

Bron/Auteur: Webredactie