Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Acda en de Munnik, Wolter Kroes, Belle Perez

Theaterconcerten 2010 in Schouwburg Almere

Almere, 28 december 2009

Het aanbod van theaterconcerten in Schouwburg Almere is in de tweede helft van het seizoen nog nooit zo veelzijdig geweest. U kunt grote en kleinere artiesten bezoeken in Schouwburg Almere. We hebben de gekke pianisten van Crazy Piano's, nieuw materiaal van Acda en de Munnik, de bezwerende kracht van de drums van Slagerij van Kampen, parelvoorstelling Blokhuis en Koole, Stevie Ann, Cubby + Blizzards en nog veel meer..

Laatste kaarten van Acda en de Munnik | do 21 januari 2010

Thomas Acda en Paul de Munnik vinden in "ODE" versterking van David Middelhoff, Dave van Beek op drums en JB Meijers op gitaren, toetsen, toeters en wat hij zoal nog meer in handen krijgt. Deze vijf jongens brengen u een avond met grote hits, allang vergeten juweeltjes en nieuwe nummers.

Foto: Bob Bronshof

bijzondere theaterontmoeting met Wolter Kroes | di 26 januari 2010

Mede dankzij zijn karakteristieke stemgeluid en sympathieke uitstraling geniet Wolter Kroes al jarenlang van een enorme populariteit bij jong en oud. In een warme setting en begeleid door maar liefst zeven muzikanten, brengt hij zijn fans 'dichterbij' zijn passie voor muziek. Kom dichter bij Wolter Kroes in de intieme sfeer van Schouwburg Almere.

Belle Perez met de grootste Latino-Wereld-Hits in Almere | wo 17 maart 2010

De Vlaamse zangeres met het Spaanse paspoort, Maria Isabelle Perez is het meest exotische muzikale exportproduct van onze zuiderburen. In 'Latino Mundial' hoort u wereldhits die bijna iedereen kent en die uitnodigen tot meezingen en waar u simpelweg niet stil bij kunt blijven zitten. El mundo bailando!

Boudewijn de Groot met Wilde Jaren | zo 9 mei 2010

Dat gevoel van experimenteren en vrijheid, zoekt Boudewijn de Groot op in zijn nieuwe theaterprogramma Wilde Jaren. De setting is klein en intiem, de begeleiding voornamelijk akoestisch. Alle focus op de liedteksten, de stem en het prachtige samenspel tussen Boudewijns muzikanten Ernst Jansz aan de vleugel en Monique Lansdorp op viool.

Foto: Richard Procee

Andere theaterconcerten in Schouwburg Almere

14 januari Gerard van Maasakker: Ervaar de melancholie in de zaal. 29 januari Dutch Swing College Band & Mrs. Einstein beloven een swingende avond. 12 februari The Soprano's brengen een avond vol herkenning, passie en fenomenale zang. 19 februari Pink Project, de beste en meest gepassioneerde Pink Floyd Tributeband van Europa. 24 februari The Amazing Stroopwafels, hun theaterconcerten zijn regelrechte feesten. 7 & 8 maart Guus Meeuwis's liedjes zijn soms klein en ontroerend en soms stevig. 18 maart Daniël Lohues brengt nieuwe liedjes en tijdloze verhalen vol passie en humor. 27 maart Rapalje zet iedere zaal in vuur en vlam met Keltische muziek. 31 maart Havana Night Pancho Amat brengt traditionele Cubaanse muziek op de tres.
1 april Cristina Branco, met nummers uit verschillende muzikale stromingen. 12 april The Magic of Eurovision, beleef de magie en opwinding eens live. 13 april Frank Boeijen, bekende liedjes voorzien van avontuurlijke arrangementen. 16 april The Rosenberg Soulshow, avontuurlijke cocktail van soul, jazz en gospel. 18 april Gé Reinders en Harmonie St. Hubertus, zwoele klanken en treffende conferences. 26 mei Dana Winner met een verrassende en betoverende show.

20% korting bij Theatercafé en restaurant Waterfront Aansluitend aan de voorstelling kunt u ook zeer smakelijk dineren in Theatercafé en restaurant Waterfront. De inrichting en het menu zijn modern, theatraal en smaakvol. U heeft de keuze uit diverse gerechten en menu's. Het is mogelijk om een volledig drie gangen menu te bestellen, maar ook voor een heerlijke pasta of saté bent u hier aan het juiste adres. Vanaf 1 januari 2010 krijgt u, op vertoon van uw theaterkaartje en op de dag van de voorstelling zelf, 20% korting. Theatercafé & restaurant Waterfront is geopend van donderdag t/m zaterdag en op alle voorstellingsavonden in Schouwburg Almere vanaf 17.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.schouwburgalmere.nl.

Kaarten voor alle voorstellingen van Schouwburg Almere zijn beschikbaar via het bespreekbureau op 036 84 55 555 of via de website www.schouwburgalmere.nl Noot voor de redactie /