Unicef


UNICEF Partner ING in actie voor Haiti

UNICEF Partner ING in actie voor Haïti. Alle ING medewerkers wereldwijd zijn opgeroepen om mee te doen en ook in Nederland is ING actief.

21 januari 2010

Direct na het nieuws over de ramp in Haïti is UNICEF partner ING in actie gekomen voor Haïti. Wereldwijd roept ING haar medewerkers op te doneren aan Haïti door middel van een speciaal gemaakte internationale donatiewebsite. In Nederland draagt ING actief bij aan de actie die de Samenwerkende Hulporganisaties opzetten.

ING retail in Nederland is volop in actie voor de slachtoffers van Haïti. De homepage www.ing.nl staat volledig in het teken van giro 555 door middel van een paginagrote banner. Via de banner kunnen bezoekers op een eenvoudige manier een bijdrage storten en zelfs hun rentepunten hiervoor inwisselen om daarmee een extra hoge donatie te doen.
Daarnaast heeft ING 200 call centre medewerkers gratis ter beschikking gesteld om plaats te nemen in het SHO-belteam en giften aan te nemen en vragen te beantwoorden.
Verder kunnen mensen op alle ING kantoren kosteloos contact storten op giro 555. En speciaal voor kinderen staat er op alle ING vestigingen giro 555 spaarpotten.

ING is al sinds 2005 partner van UNICEF en betrekt haar medewerkers actief bij alle acties voor UNICEF door middel van het ING Chances for Children programma.
Dankzij het partnership krijgen kinderen in India, Brazilië, Zambia en Ethiopië beter onderwijs.