Gemeente Kapelle

GALM fitheidstest in gemeente Kapelle

Gezond Actief Leven Model (GALM) bestaat vijf jaar en organiseert in het kader van het GALM-project een fitheidstest. De fitheidstest vindt plaats in sportcentrum Groenewoud te Kapelle op 21 januari 2010 tussen 9.00 en 12.00 uur.
Het GALM-project stimuleert 55-plussers bij het gaan én blijven sporten. Deelnemers aan de fitheidstest zullen er op die dag achter komen of ze, na vijf jaar deelname aan de GALM-lessen, er fysiek sterker op zijn geworden. Bijvoorbeeld op het gebied van conditie, kracht en reactievermogen.
Naast de bestaande GALM-leden zijn nieuwe deelnemers van harte welkom deze ochtend! Deelname aan de test laat zien hoe u er lichamelijk voor staat. Bij de test is ook een arts aan-wezig, die zonodig medisch advies kan geven. Tevens kunt u ontdekken of er een passend sport- of beweegaanbod voor u in de omgeving aanwezig is. Aanmelden voor 8 januari 2010! Dit kunt u doen door uw naam, adresgegevens en geboorte-datum door te geven via e.jansen@kapelle.nl of 0113 â 333 203.
Voor deelname aan de fitheidstest is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar; meldt u zich daarom spoedig aan want vol is vol.