UMC Utrecht


Symposium Veiligheid een vOORdeel

21 januari 2010
12.30 - 18.00 uur
UMC Utrecht

Op 21 januari zal het symposium Veiligheid een vOOrdeel plaats vinden. Dit symposium is bedoeld voor opleiders van medische vervolgopleidingen, coördinatoren van co-schappen en semi-arts stages, studentadviseurs, opleidingscoordinatoren, bestuurders, aios, geneeskundestudenten en overige betrokkenen bij de OOR Utrecht.

De middag zal beginnen met een lunch in de Foyer van het UMC Utrecht. Om 13.00 uur opent Prof. dr. Jan Kimpen het symposium. Dr. Huub Haanen geeft een inleiding op het thema veiligheid. Aansluitend volgt een interactieve theaterproductie, met sprekende voorbeelden vanuit de praktijk. Vervolgens bieden vijf workshops de deelnemers ruimte voor oefening en kunnen deelnemers discussiëren tijdens een plenaire sessie over vier inhoudelijke voordrachten.

Net als vorig jaar zal ook de prijs voor beste coschappen worden uitgereikt. Na afloop van het symposium wordt een hapje en een drankje geserveerd.

Voor meer informatie over het programma of voor inschrijving kunt u een mail sturen naar: SymposiumOORutrecht2010@umcutrecht.nl maandag 7 december 2009