NEN


Extra cursus Leveranciersbeoordelingen

woensdag 30 september 2009, 12:34

De NEN-cursus Leveranciersbeoordelingen van 2 en 3 december 2009 is al volgeboekt. Wegens de zeer grote belangstelling heeft NEN een extra cursus ingepland op 25 en 26 november 2009 in Utrecht.

Onduidelijke criteria en afspraken met leveranciers eisen een meer gestructureerde aanpak en beoordeling. Daarnaast wordt de relatie met leveranciers complexer en de kwaliteitseisen (al dan niet afkomstig uit ISO 9001) worden steeds belangrijker. Om die redenen is het goed om leveranciers regelmatig te beoordelen. Maar leveranciers beoordelen: op welke manier doe je dat, hoe vaak doe je het en bij welke leverancier doe je het wel en niet?

Inhoud cursus
De cursus geeft inzicht in de criteria, de opzet, de wijze van meten en de uitvoering van leveranciersbeoordelingen. Na afloop is de deelnemer in staat om op effectieve en eenduidige wijze leveranciers te beoordelen en het beoordelingssysteem in te richten en te onderhouden. De cursus gaat ook in op slagvaardig beoordelen: onder meer externe auditing en deskresearch komen aan bod. De ervaring leert dat beoordelen aan de hand van eigen criteria kan leiden tot grote besparingen, verantwoord ondernemerschap, een beter imago en kwaliteitswinst.

Voor wie?
De cursus is bestemd voor inkopers, facilitair beheerders, kwaliteitsmanagers, (interne) auditoren en iedereen die te maken heeft met leveranciersbeoordelingen.

Meer informatie
Voor meer informatie over deze cursus kunt u contact opnemen met NEN-Cursussen, telefoon (015) 2 690 188 of e-mail cursussen@nen.nl. U kunt ook de website bezoeken: http://cursusleveranciers.nen.nl.