Gemeente Waalwijk Winnaar 1001 Markten Festival

Mevrouw J. Teeuwisse uit Waalwijk is de hoofdprijswinnaar van het SMS-spel dat tijdens het 1001 Markten Festival op alle markten in Nederland is gehouden. Door vanaf de markt in Waalwijk een SMS-je te sturen, won zij een stoere boodschappenfiets. Deze fiets is speciaal voor de markt ontworpen door de Fietsfabriek. Woensdag 3 december aanstaande reikt wethouder Van Groos de prijs uit om 15.00 uur op de weekmarkt in Waalwijk.

Het 1001 Markten Festival is een gezamenlijk initiatief van alle warenmarkten in Nederland en vond plaats tijdens de herfstvakantie op
28 oktober jongstleden.
Op veel markten in Nederland werden feestelijke activiteiten georganiseerd. Bovendien konden marktbezoekers in heel Nederland meedoen aan het SMS-spel. Wie vanaf de markt een SMS-je stuurde, maakte afgezien de hoofdprijs, kans op gratis shoppen op de markt. In totaal zijn 300 marktbezoekers gelukkig gemaakt met een dagprijs. Zij mogen ter waarde van 50,- shoppen op hun eigen markt. De stoere boodschappenfiets is gewonnen door acht hoofdprijswinnaars.

Publicatie datum 30-11-2009