RTL Group

Rosalinde wint 'Benelux' Next Top Model'

De 22-jarige Rosalinde uit Rotterdam is de winnares van de vijfde editie van Benelux Next Top Model. Ze versloeg uiteindelijk haar rivalen Denise en Maxime tijdens de spannende live finale die vanavond bij RTL 5 was te zien. De crème de la crème uit de modewereld was getuige van de adembenemende catwalkshows in de Haarlemse Lichtfabriek.

De afgelopen weken was te zien hoe dertien meiden uit Nederland en België streden om de titel Benelux Next Top Model. Slechts drie modellen behaalden de finale waar hun looks, uitstraling en hun catwalk run opnieuw op de proef werden gesteld tijdens de live finale.

Tegelijk met deze felbegeerde titel van Benelux Next Top Model heeft Rosalinde een modellencontract ter waarde van 75.000 euro bij het gerenommeerde modellenbureau ModelMasters The Agency gewonnen. Daarnaast prijkt zij in een reportage van Beau Monde, is zij te bewonderen in een grootscheepse reclamecampagne van Max Factor.

Website: beneluxnexttopmodel.nl

---

Noot aan de redactie: fotomateriaal is op te vragen via fotoaanvraag@rtl.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Roos Franssen, RTL Nederland Communicatie via tel. 035-6718624 of via roos.franssen@rtl.nl.