Ingezonden persbericht


Media alert

Unisys en RSA verstevigen Partnership

Schiphol-Rijk, 2 november 2009 - Sinds 2002 bestaat er een wereldwijd partnership tussen aanbieder van security oplossingen RSA (onderdeel van EMC) en IT-dienstverlener Unisys. Beide organisaties hebben geïntegreerde security hoog in hun vaandel staan. Eind september 2009 hebben Unisys en RSA om de tafel gezeten om de alliantie verder te verstevigen. Tijdens het gesprek werden visies vanuit beide organisaties uitgewisseld en gesproken over de trends en ontwikkelingen in het security landschap.

Op basis van de overeenkomsten in aanpak en strategie zijn er reeds lokale stappen genomen om de bestaande samenwerking verder te stimuleren met als doel groei behalen middels gezamenlijke successen.

De samenwerking vanuit Unisys zal zich qua ontwikkeling vooral focussen op RSA's Data Loss Prevention oplossing, waarbij de nadruk op de Microsoft-omgevingen zal liggen. Daarnaast zal Unisys' goede reputatie en uitgebreide ervaring in dienstverlening binnen de financiële wereld een grote rol spelen. Vanuit dit perspectief wordt er gekeken naar modules binnen de Identity, Protection and Verification Suite van RSA met de nadruk op Transaction Monitoring en Adaptive Authentication. Voor meer informatie over deze oplossingen bezoekt u www.rsa.com

"RSA heeft met de evolutie van haar security oplossingen behoefte aan professionele partners op het gebied van service delivery om klanten van dienst te kunnen zijn," zegt Arthur W. Coviello, President RSA, The Security Division of EMC. "RSA is een speler in een geïntegreerd ecosysteem van organisaties zoals Cisco, Microsoft en VMWare. Implementatiepartners, zoals Unisys die door hun kennis en kunde waarde toevoegen in deze geïntegreerde omgevingen, zijn een waardevolle toevoeging en kunnen rekenen op enthousiasme en ondersteuning vanuit RSA."

"Security is bij Unisys de rode draad binnen de ontwikkeling en het beheer van bedrijfskritische omgevingen," zegt Gerrit Bruggeman, Country General Manager Unisys Nederland. "Met de innovatieve oplossingen van strategische partners zoals RSA kan hieraan invulling worden gegeven. Deze partnership benadrukt het feit dat de oplossingen van RSA uitstekend binnen de end-to-end security visie van Unisys passen."

###

**

Ingezonden persbericht