Gemeente Asten van start!

Volledig programma De Schop van start!

Volledige programma De Schop weer van start!

Op 2 november start het volledige programma van zwemactiviteiten van De Schop bij het vervangende zwembad Prinsenmeer. Wilt u zich nog aanmelden voor activiteiten? Dat kan! Lees snel verder.

Zwemactiviteiten

Vanaf 2 november gaat het volledige programma van De Schop van start bij Prinsenmeer in Ommel. Van zwemlessen tot activiteiten voor verenigingen. Tijdens de zwemactiviteiten waaraan u deelneemt, is het mogelijk om uw auto gratis te parkeren op de parkeerplaats van Prinsenmeer. Dat werkt als volgt: u parkeert uw auto en meldt zich daarna bij zwembad, dan krijgt u een ticket waarmee u gratis de parkeerplaats kunt verlaten na de zwemactiviteiten.

Aanmelden?

Bij diverse activiteiten bij De Schop is nog plaats voor nieuwe deelnemers. Wilt u graag deelnemen aan aquagym, fifty fit, trimzwemmen of aquajoggen? Of bent u geĂŻnteresseerd in zwemlessen ABC? Neem even contact op met zwembad De Schop. Wij leggen u graag uit wat de mogelijkheden zijn.

Sporthal

De activiteiten in sporthal De Schop gaan ook gewoon door tijdens de renovatie. Voor deze activiteiten maakt u tot begin december 2009 gebruik van een tijdelijke toegang en een tijdelijke beperkte kleed-, douche- en toiletvoorziening aan de zijde van de Lotusstraat.

Nieuwsbrief

We informeren u regelmatig via de nieuwsbrief Op De Schop over de werkzaamheden en de activiteiten voor gebruikers van het sportcomplex. De derde nieuwsbrief verschijnt begin november. De nieuwsbrief is verkrijgbaar bij De Schop, bij zwembad Prinsenmeer en in de bibliotheek en het gemeentehuis.

Meer weten?

De renovatiewerkzaamheden bij De Schop verlopen op dit moment geheel volgens planning. Hebt u vragen over sporten bij De Schop? Of wilt u zich aanmelden voor zwemactiviteiten? Bel dan naar De Schop, tel. (0493) 692438. Met vragen over de renovatie kunt u terecht bij de projectleider, de heer H. van den Burg, tel. (0493) 671433.