Gemeente Binnenmaas

Informatieavond Mijnsheerenhof op 2 november

Op maandag 2 november 2009 is er een informatiebijeenkomst over het woningbouwproject Mijnsheerenhof in Mijnsheerenland. De bijeenkomst begint om 20.00 uur in het voormalige gemeentehuis van s-Gravendeel, Korte Smidsweg 22. Dit in verband met de verbouwing van het gemeentehuis in Maasdam.
De initiatiefnemer van het project Mijnsheerenhof is Assink Vastgoed Projectontwikkeling. De locatie ligt tussen de Eendrachtslaan, de Molenweg, de laan van Moerkerken en de Raadhuislaan in Mijnsheerenland. Het plan, zoals dat er nu ligt, voorziet in de ontwikkeling van 20 woningen, waarvan 10 woningen worden aangeboden als bereikbare koopwoningen en 10 levensloopbestendige woningen.

Wethouder L.H.J. Westerop en vertegenwoordigers van Assink Vastgoed Projectontwikkeling geven een toelichting op het conceptplan en de procedures die nog doorlopen moeten worden. Bezoekers krijgen de gelegenheid te reageren.

Overzichtskaart Mijnsheerenhof in Mijnsheerenland

Overzichtskaart Mijnsheerenhof in Mijnsheerenland (klik op de afbeelding voor een vergroting)

Klankbordgroep

Tijdens de informatieavond nodigt de gemeente aanwezigen uit om zich beschikbaar te stellen als lid van een klankbordgroep. In deze klankbordgroep zijn zowel omwonenden, de gemeente als de projectontwikkelaar vertegenwoordigd. De klankbordgroep heeft ten doel informatie over het plan en de bouwwerkzaamheden uit te wisselen. Tevens dient de klankbordgroep als platform om geluiden uit de buurt op te vangen en een plaats te geven.

Heeft u belangstelling voor deze informatieavond? Neem dan contact op met mevrouw Mariëlle Zaanen, tel. 078 633 45 40 of per e-mail, marielle.zaanen@binnenmaas.nl.