Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Oosterhout

Oosterhout NB, 01-11-2009

Politie arresteert Pool wegens dronken rijden

WAALWIJK: De politie heeft zaterdagavond op de Grotestraat een 36-jarige in Waalwijk verblijvende Pool aangehouden wegens dronken rijden. De man blies bij een controle 835 ug/l, bijna vier maal de toegestane hoeveelheid van 220 ug/l. Het rijbewijs van de Pool is ingevorderd, dat gebeurt bij waarden vanaf 570 ug/l. Agenten kwamen ter plaatse na een melding dat de man tegen een andere auto was gereden.

Stelletje aangehouden na diefstal snorfiets in Rijen

RIJEN: Een 18-jarige man uit Geertruidenberg en zijn 16-jarige vriendin uit Rijen zijn zaterdagavond kort na 23.00 uur op de Pastoor Gillisstraat gearresteerd wegens de diefstal van een snorfiets. De eigenaar ervan, een 17-jarige jongen uit Rijen, had de politie gebeld, nadat hij merkte dat zijn snorfiets was gestolen nabij een horecazaak aan de Hoofdstraat. Agenten die ter plaatste kwamen, zagen het tweetal met de snorfiets lopen. De verdachten werden ingesloten op het bureau.

Dronken bestuurder rijdt door na aanrijding in Wijk en Aalburg

WIJK EN AALBURG: De politie heeft zondagmorgen kort na 06.00 uur een 19-jarige man uit Wijke n Aalburg aangehouden, nadat hij kort daarvoor onder invloed van alcohol op het Perzikkruid met zijn auto tegen een geparkeerde auto was gereden en er vandoor ging. De eigenaar daarvan belde de politie. Agenten konden aan de hand van de achtergebleven kentekenplaat de doorrijder traceren. Die mocht blazen en kwam tot een waarde van 600 ug/l. Als beginnend bestuurder is maximaal 88 ug/l toegestaan. Bij waarden vanaf 350 ug/l wordt het rijbewijs
ingevorderd, dus ook in dit geval.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 01-11-2009 16:09 | © Regio Midden en West Brabant |