Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Groningen, 29 oktober 2009

Toppositie voor Trip

Trip Advocaten & Notarissen, het grootste advocaten- en notarissenkantoor in Noord-Nederland, is geëindigd op de vijfde plaats in de sector advocatuur & notariaat in het jaarlijks onderzoek naar klanttevredenheid over dienstverleners. Als zakelijke dienstverlener kwam Trip in het noorden van Nederland als beste uit de bus. Het zakenblad Incompany publiceerde deze resultaten na een onderzoek onder ruim 4.700 respondenten.

Al jaren achtereen presteert Trip zeer goed in dit onderzoek: sinds 2004 komt de score altijd boven de zeven uit - slechts twee andere dienstverleners evenaren die consistente prestatie. "Trip is een vaste waarde in de top van de sector en bewijst dat ook dit jaar weer", schrijft de redactie van Incompany dan ook. Het gemiddelde cijfer van Trip over 2009 is een 7,26. Met name op de onderdelen service, communicatie en betrouwbaarheid scoort Trip goed. De voorzitter van het bestuur van Trip, Meerten Ubbens, is zeer content met de uitkomsten van het onderzoek: "Deze resultaten zijn voor ons een stimulans om steeds hoogwaardige kwaliteit van dienstverlening te blijven leveren".

Het onderzoek had betrekking op 175 dienstverlenende bedrijven, waaronder landelijke en internationale advocatenkantoren, organisatieadviseurs, IT-consultants, banken, accountantskantoren, belastingadviesbureaus en dergelijke. In de overall ranking bezet Trip de tiende plaats.



Ingezonden persbericht