Platform elfa verwelkomt readsoft als deelnemer


Kennis- en informatieplatform over e-factureren groeit verder

ARNHEM, 20091030 -- Platform ELFA voegt wederom een nieuwe deelnemer aan haar ledenbestand toe. Het nieuwe lid is ReadSoft uit Amersfoort, specialist op het gebied van geautomatiseerde factuurverwerking. Met ReadSoft breidt het deelnemersbestand van het samenwerkingsverband rondom e-factureren en geautomatiseerde factuurverwerking zich verder uit. Er ontstaat steeds meer aandacht voor e-factureren en geautomatiseerde factuurverwerking sinds het Haagse besluit om elektronisch factureren vorm- en middelvrij te verklaren.

Over ReadSoft
ReadSoft is een toonaangevende en wereldwijde aanbieder van softwareoplossingen voor geautomatiseerde factuurverwerking. ReadSoft software stelt bedrijven in staat processen te automatiseren zoals de invoering van gegevens, ERP-matching, workflows en e-invoicing. De resultaten zijn snellere factuurverwerking, kostenbesparing en meer controle. ReadSoft is veruit de nummer 1 in geautomatiseerde factuurverwerking. Met meer dan 5.000 klanten is ReadSoft momenteel de mondiale lijstaanvoerder met de meeste installaties en breedste vakkennis. Jaarlijks worden met haar oplossingen circa 270 miljoen facturen verwerkt. Indien gewenst kan ReadSoft DOCUMENTS for Invoices automatisch transacties verwerken zonder tussenkomst van mensen. Voor sommige veelgebruikte ERP systemen zoals SAP R/3 en Oracle E-Business Suite, biedt ReadSoft gecertificeerde en erkende standaardintegraties aan.

Platform ELFA
Platform ELFA bestaat uit meer dan veertig deelnemende organisaties en bedrijven, waaronder Billing Service Providers, Credit Managementorganisaties en andere professionals. De website van Platform ELFA biedt veel achtergronden en nieuws over de onderwerpen. Daarnaast werkt het samen met partners zoals ECP-EPN, het Minsterie van EZ, publieke instellingen en branchevertegenwoordigers. De organisatie beschikt over kennis, ambitie en daadkracht om concrete resultaten neer te zetten en wil invulling geven aan haar ambitie en doelstelling om de toonaangevende vertegenwoordiger van dit onderwerp in Nederland te blijven. Platform ELFA heeft als missie om de penetratiegraad van e-factureren in Nederland te vergroten om zo iedereen versneld te laten profiteren van de grote financiële en praktische voordelen van elektronisch factureren.

Platform ELFA





Ingezonden persbericht