Ingezonden persbericht



---


Persbericht

Diemen, 30 oktober 2009

Generali reikt prijzen fidiN congres uit

Op 29 september vond het eerste fidiN congres plaats in De Meerpaal in Dronten. Tijdens dit congres konden intermediairs op de stand van Generali hun parate kennis op het gebied van pensioen en inkomen testen. Generali maakte de winnaars van de quizzen bekend. De heer Dick Hop van Rodenburg Assurantie Adviseurs en de heer Lammert Kroesen van Hummel-Klein zijn de gelukkige winnaars van `The Times comprehensive Atlas of the World'.

The Times comprehensive Atlas of the World
The Times Comprehensive Atlas of the World is de meest uitgebreide atlas die er bestaat. Het is de meest verkochte én meest uitgebreide atlas ter wereld. De atlas is een knipoog naar het congresthema `Nieuw denken nieuw doen'. Tenslotte vraagt de huidige economische realiteit om grensverleggend ondernemerschap.

Generali op het fidiN congres
De Generali Quiz was niet de enige activiteit op de stand van Generali. Ook de barista was weer present. De barista bij de stand van Generali blijkt keer op keer een succes. Bezoekers van het congres kwamen meer dan eens een kopje cappuccino of espresso drinken bij de stand van Generali. De dag werd afgesloten met een ander succesnummer: een echte wijnproeverij met maar liefst 15 wijnen van de wijngaarden van Generali.

Over Generali
Generali verzekeringsgroep nv is sinds 1870 actief op de Nederlandse verzekeringsmarkt. In die ruim 135 jaar is Generali uitgegroeid tot een vooraanstaande pensioen- en inkomensverzekeraar voor ondernemers, ondernemingen en particulieren. In het belang van een optimale dienstverlening werkt zij daarbij samen met het professionele intermediair. Generali onderscheidt zich door een persoonlijke service, betrokken opstelling en accurate administratie. De ruim 450 deskundige medewerkers bepalen het succes van de organisatie. Generali maakt als zelfstandige en solide verzekeraar deel uit van de wereldwijd opererende Generali Group. Eén op de vier Europeanen heeft ten minste één verzekering ondergebracht bij de Generali Group. Meer informatie over Generali kunt u op www.generali.nl vinden.