FloraHolland


Kroontjesestafettestokje voor FloraHolland Naaldwijk

NAALDWIJK, 30 oktober 2009 (persbericht) - Staalbedrijf Corus heeft een Estafettestokje van de Kroontjesestafette uitgereikt aan FloraHolland Naaldwijk. De bloemenveiling in Naaldwijk ontving het stokje voor haar succesvolle verzuim- en (re)ïntegratiebeleid. Het Estafettestokje is een initiatief van de Commissie Werkend Perspectief en is overgenomen door het Werkgeversforum Kroon op het Werk. Met de Kroontjesestafette wil het Werkgeversforum werkgevers die zich actief bezig houden met het voorkomen en terugdringen van verzuim en arbeidsongeschiktheid, opsporen en met elkaar in contact brengen.

FloraHolland Naaldwijk besteedt veel aandacht aan verzuim, reïntegratie van medewerkers en arbeidsomstandigheden. De veiling gelooft in een aanpak waarbij aandacht voor medewerkers en hun werkomgeving centraal staat. FloraHolland Naaldwijk heeft onder meer de arbeidsomstandigheden en de werkomgeving in de verdeelhallen verbeterd. Daarnaast is er bijzondere aandacht voor de belasting van het werken in de nacht. De veiling is blij met het Estafettestokje en ziet het als een steuntje in de rug om haar medewerkers een werkomgeving te bieden waarin zij veilig en gezond kunnen werken.

Fotobijschrift: De heer Kieftenbelt van Corus (links) overhandigt het Estafettestokje aan Gijs Kok (rechts), vestigingsmanager FloraHolland Naaldwijk.