Stork wint het beste traineeship 2009

30/10/2009 11:16

Telegraaf Media Nederland

Gisterenmiddag heeft hockey-international Teun de Nooijer aan Stork de door een vakjury verkozen award uitgereikt voor 'Het Beste Traineeship 2009'. Ictopus was de publiekslieveling en won de publieksaward. De uitreiking vond plaats op de eerste dag van het Careerevent in de Jaarbeurs Utrecht, het grootste carrière-evenement in het najaar waar hoogopgeleide studenten en professionals met meer dan 140 bedrijven persoonlijk kennis kunnen maken.

De verkiezing van 'Het Beste Traineeship 2009' is gebaseerd op de elevator pitches die gedurende de dag plaatsvonden. Zeven genomineerde traineeships streden om de titel: Eiffel (categoriewinnaar Financieel), Océ (categoriewinnaar Sales), Ictopus (categoriewinnaar ICT), Stork (categoriewinnaar Techniek), Essent (categoriewinnaar Management), Het Rijk (categoriewinnaar Overheid) en Academie voor Wetgeving (categoriewinnaar Overig) werden beoordeeld door een vakjury. De genomineerden zijn in september gekozen door het publiek via www.debestetraineeships.nl.

De vakjury 2009 werd gevormd door Ester de Bruine (GITP en Manager LEF!), Anne-Britt Petri (oprichter Campaign Group - onderdeel van Intelligence Group) en Hans Rothweiler (Vice President Business Development CRF). Zij beoordeelden de verschillende traineeships tijdens de elevator pitches op grond van uiteenlopende criteria, waaronder jobinhoud, creativiteit, begeleiding en kwaliteit van de opleidingen en doorgroeimogelijkheden.

Uit het juryrapport bleek waardering voor iedere genomineerde, maar uiteindelijk koos de vakjury voor de traineeship bij Stork. Vanwege de volwassen insteek, de mogelijkheid om veel invloed te hebben op je eigen programma en het internationale karakter ervan. "We waren enorm verrast en onder de indruk van alle zeven elevator pitches. Ieder traineeship heeft zijn eigen gezicht. De winnaar van 'Het Beste Traineeship 2009' is Stork, maar het was een close finish met Essent. De pitch van Stork was authentiek en zij hebben aangetoond dat een traineeship bij Stork de beste toekomstperspectieven biedt", aldus Ester de Bruine (GITP en Manager LEF!).

'Het Beste Traineeship' is een jaarlijks terugkerende verkiezing. Voor de volgende editie kunnen organisaties met een traineeship zich voor 31 juli 2010 aanmelden via www.debestetraineeships.nl . Bekendmaking van de categoriewinnaars Financieel, Sales, ICT, Techniek, Management, Overheid en Overig vindt plaats op 1 oktober. De publieks- en vakjurywinnaar van 'Het Beste Traineeship 2010' wordt bekendgemaakt op het Careerevent eind oktober 2010. Meer informatie op www.nobilesmedia.nl

Het Careerevent wordt georganiseerd door Nobiles Media (onderdeel van Telegraaf Media Nederland). Het evenement vindt in het voor- en najaar plaats in de Jaarbeurs Utrecht en richt zich primair op hoogopgeleide studenten, starters en professionals met een economische, technische, ICT en juridische achtergrond. Bezoekers treffen vele werkgevers en kunnen deelnemen aan een interessant inhoudelijk programma. Het Careerevent heeft een massamediaal bereik als onderdeel van Telegraaf Media Nederland met Nobiles Media, Sp!ts, Vacaturekrant.nl, De Telegraaf, Yourfuture.tv, Carp.nl, HDC Media, Holland Combinatie en Sky Radio.

Telegraaf Media Nederland is onderdeel van TMG (Telegraaf Media Groep) en omvat een belangrijk gedeelte van de Nederlandse activiteiten van TMG: Uitgeversmaatschappij De Telegraaf, HDC Media, Holland Combinatie, BasisMedia, WebRegio Media, Pilarczyk Mediagroep, 402EVENTS.COM en Telegraaf Productiehuis. In totaal exploiteert Telegraaf Media Nederland meer dan honderd printtitels en even zoveel websites. Dat maakt Telegraaf Media Nederland het meest complete mediahuis van Nederland, met verschillende mediamerken en - platformen, die onmisbaar zijn voor consument en adverteerder.





http://www.careerevent.nl/


Noot voor de redactie:


Noot voor de redactie,