Gemeente Baarn

Servicebureau Gemeenten (Gewest Eemland) verhuist

Op vrijdag 30 oktober verhuist het Servicebureau Gemeenten (v.m. Gewest Eemland) van de van Asch van Wijkstraat in Amersfoort naar haar nieuwe kantoor aan de Utrechtseweg 12 te Amersfoort. Het oude âLevob-gebouwâ is opgeknapt en tot een passend kantoor gemaakt. De verhuizing vindt zo veel mogelijk tijdens het weekend plaats. Het Servicebureau is die dag gesloten. Vanaf maandag 2 november zijn alle afdelingen weer bereikbaar.

Nieuwe naam, nieuw kantoor
Het uitvoeringsdeel van het voormalige Gewest Eemland heet sinds 15 mei dit jaar Servicebureau Gemeenten. Naast een nieuwe naam krijgt de organisatie nu ook een nieuw pand: centraal gelegen, goed bereikbaar en met voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving. Het Servicebureau hoopt vanuit haar nieuwe kantoor cliënten en opdrachtgevers nog beter van dienst te kunnen zijn.

Het Servicebureau Gemeenten voert een aantal taken uit voor de aangesloten gemeenten, waaronder Baarn, op het gebied van milieu, maatschappelijke ondersteuning, wonen, vervoer en huisvesting.

Met ingang van maandag 2 november zijn de contactgegevens:

Servicebureau Gemeenten
Bezoekadres: Utrechtseweg 12, 3811 NB Amersfoort Postadres: Postbus 2188, 3800 CD Amersfoort
Telefoon: 033-460 91 00.
E-mail: info@servicebureaugemeenten.nl