Ingezonden persbericht


Persbericht
Amsterdam, 22 oktober 2009

STARS OF AFRICA by ROYAL ASSCHER®

Op 28 oktober 2009 host juwelenhuis Royal Asscher een exclusief event om de 'Stars of Africa' juwelencollectie te introduceren.

De lancering van deze bijzondere ring zal plaatsvinden bij Schaap en Citroen in de P.C. Hooftstraat waar de 'Stars of Africa' collectie door drie van Nederlands meest bijzondere stylisten wordt gepresenteerd. Stijlicoon Bastiaan van Schaik, Glamour Magazine's fashion editor Jetteke van Lexmond en celebrity stylist Danie Bles zullen op geheel eigen wijze een showcase geven van de collectie. De avond wordt gepresenteerd door journalist en TV host Fiona Hering.

Met de lancering van de 'Stars of Africa' juwelencollectie introduceert Royal Asscher een volledig nieuw concept voor deze spectaculaire stenen. In een saffieren 'Snow Globe', gevuld met een speciale vloeistof, zweven de diamanten letterlijk aan je vinger. Er is een ontwerp voor iedere goud en juwelen liefhebber; de ringen zijn uitgevoerd in drie verschillende designs en verkrijgbaar in wit, roze en geel goud in de maten medium en large.

Met deze innovatieve collectie steunt Royal Asscher het fundraising initiatief Star of Africa om de wederopbouwprogramma's voor educatie, gezondheidszorg en micro-economie in diamant producerende landen in Afrika te stimuleren. Van elke ring wordt een gedeelte van de opbrengst gedoneerd aan het fundraising initiatief Star of Africa.

De 'Stars of Africa by Royal Asscher' collectie is vanaf 28 oktober 2009 verkrijgbaar bij onder andere Schaap en Citroen en een zeer select netwerk van juweliers in Nederland. De Stars of Africa collectie is verkrijgbaar vanaf ¤ 3750,-.