Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
Genomineerden Ondernemersprijs Nieuw West bekend

Deepeei Filmproductions, Project Paspoort en restaurant Familia maken dit jaar kans op de Ondernemersprijs Nieuw West. Wie er daadwerkelijk wordt beloond met een geldbedrag van 15.000 euro wordt woensdagavond 28 oktober bekend. Dan reikt juryvoorzitter Wim Kok de prijs uit. De Ondernemersprijs Nieuw West wordt dit jaar voor de tweede keer uitgereikt. De prijs gaat naar die ondernemer die het best, het creatiefst of het meest innovatief met zijn bedrijf bezig is. Een goede binding met de wijk waarin het bedrijf is gevestigd is ook een belangrijk criterium.

Ook een prijs voor starters
Nieuw dit jaar is de prijs voor starters, de Ondernemersprijs Nieuw West Light. Hiervoor komen ondernemers in aanmerking die minimaal twee maanden en maximaal twee jaar in Nieuw West zijn gevestigd. De winnaar van deze prijs krijgt een geldbedrag van 5.000 euro. De genomineerden voor deze prijs zijn The Colour Kitchen, Dora's Kitchen en Shizo Natural Cosmetics. Wethouder Freek Ossel neemt de bekendmaking van deze Ondernemersprijs Nieuw West Light voor zijn rekening.

Prijsuitreiking
De winnaar wordt bekendgemaakt op woensdagavond 28 oktober in restaurant Cedars, aan de Heemstedestraat 80. Iedereen is die avond welkom. Er zijn optredens van Replay en van DJ Jeejey. Wie aanwezig wil zijn, hoeft zich alleen maar aan te melden op de speciale site: www.ondernemersprijsnieuwwest.nl.

Koers Nieuw West
De Ondernemersprijs is een initiatief van het programma Koers Nieuw West. Een samenwerkingsverband van de centrale stad en de vier stadsdelen Geuzenveld-Slotermeer, Osdorp, Slotervaart en Bos en Lommer. Samen met woningbouwcorporaties, scholen, bewoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties investeert Koers Nieuw West in het verbeteren van de sociaal-economische positie van de bewoners in Nieuw West.