Gemeente Zwolle

Wijkplatform Aa-landen op 28 oktober 2009

Datum uitgave persbericht: 10/22/2009

Wijkwethouder Erik Dannenberg nodigt bewoners uit voor het wijkplatform Aa-landen. De wijkvergadering vindt plaats op woensdagavond 28 oktober 2009 in wijkcentrum De Bolder, aan de Dobbe 29. De bijeenkomst begint om 19.30 uur.

Inloopbijeenkomst van 18.45 tot 19.30 uur

Tijdens de inloopbijeenkomst kunt u persoonlijk geïnformeerd worden over de bouwplannen van het Islamitisch centrum en het Onderwijscentrum De Twijn.

Vragen aan wijkbeheer en wijkagent

Ook de wijkbeheerder en wijkagent zijn aanwezig om uw vragen over het beheer van de openbare ruimte en de veiligheid in de wijk te beantwoorden.

Agenda

Tijdens de bijeenkomst worden onder meer de volgende punten besproken:
* Presentatie over sloop en nieuwbouw van Onderwijscentrum De Twijn aan het Boterdiep

* Presentatie bouwplan multifunctioneel Islamitisch Centrum bij het Hoge Laar

* Project wijkbudgetten: Stand van zaken, inzicht in ingediende voorstellen en vervolgprocedure

* Hondenbeleid: Toelichting op beleid en uitvoering

Spreekuur

Van 19.00 uur tot 19.30 uur en na 21.00 uur is er gelegenheid om persoonlijk met wijkwethouder Erik Dannenberg te spreken.

Wijkplatform

De gemeente Zwolle organiseert een aantal keren per jaar in elke wijk voor de bewoners het wijkplatform. Bewoners die geïnformeerd willen worden over de ontwikkeling in hun wijk, wensen of ideeën hebben, knelpunten willen aandragen en over oplossingen willen meepraten, zijn welkom bij het wijkplatform.
Van elke bijeenkomst wordt een verslag gemaakt die alle bezoekers van het platform ontvangen. Het verslag is ook op te vragen bij de wijkservicepunten via Telefonisch Servicecentrum (TSC) op telefoonnummer 14038. De data van de verschillende wijkplatforms (en verslagen) zijn te vinden op www.zwolsewijken.nl

Bron: afdeling Communicatie
Datum van 22-10-2009 tot 21-11-2009