Ingezonden persbericht


Persbericht

HP introduceert nieuwe slimme LaserJets voor MKB en enterprise

Amstelveen, 28 oktober 2009 - HP introduceert drie nieuwe LaserJet printers voor MKB en enterprise. Ze helpen gebruikers bedrijfsgevoelige data, die naar het apparaat wordt verstuurd en erop wordt opgeslagen, beschermen. De Instant-on technologie op de apparaten biedt 50 procent energiebesparing ten opzichte van traditionele printers, terwijl de eerste pagina binnen enkele seconden uit de printer rolt; dit is 50 procent sneller dan concurrerende modellen (1). HP verandert vanaf deze maand ook de naamvoering van zijn zakelijke printers om het makkelijker te maken de juiste te kiezen. MKB'ers kunnen kiezen uit een uitgebreide serie LaserJet Professional printers, voor een professioneel en zuinig resultaat. Voor grote bedrijven is er de HP Laserjet Enterprise portfolio; printers met geavanceerde functies die gemakkelijk te beheren en uit te breiden zijn.


· HP LaserJet Enterprise P3015 Printer De HP LaserJet Enterprise P3015 Printer is een betrouwbare zwart-wit netwerkprinter voor kleine teams die grote volumes printen in een beheerde IT-omgeving. Uniek aan deze printer is het numerieke keypad, dat gewoonlijk alleen op multifunctionals zit. Hierdoor kan het apparaat gebruikt worden voor PIN-printing, follow-me printing met een PIN-code in plaats van een pasje, waardoor het ideaal is voor het printen van vertrouwelijke documenten. De software hiervoor is in de printerdriver opgenomen en dus gratis. Gebruikers van de printer kunnen er ook direct vanaf hun USB-stick mee printen. De HP LaserJet Enterprise P3015 Printer is verkrijgbaar vanaf november 2009 verkrijgbaar vanaf 599 EUR (2).


· HP Colour LaserJet Enterprise CP4525 Printer

De HP Colour LaserJet Enterprise CP4525 Printer is een robuuste

kleurenprinter voor grote werkgroepen met geavanceerde beveiligingsopties. Deze snelle printer drukt tot 40 pagina's per minuut op A4-formaat af en is 50 procent energiezuiniger dan andere laserprinters door HP's Instant-on technologie. HP Color LaserJet Enterprise CP4525 is vanaf november 2009 verkrijgbaar voor 1.199 EUR - 2.899 EUR (2).


· HP Colour LaserJet Professional CP5225 Printer

HP Colour LaserJet Professional CP5225 Printer is een netwerkprinter voor kleine teams die op allerlei formaten willen printen: van ansichtkaarten tot posters op A3-formaat. Dit slimme apparaat print automatisch dubbelzijdig om papier te besparen en heeft als eerste printer ooit naast Instant-on ook een Auto-off functie. De HP Color LaserJet Professional CP 5225 is vanaf november 2009 verkrijgbaar voor 1.199 EUR - 1.449 EUR (2).

Naast nieuwe printers introduceert HP in december 2009 HP Professional Paper:

laser- en laserfotopapier voor bedrijven die kleinere hoeveelheden willen afdrukken

op printshop-kwaliteit, maar niet voor een printshop-prijs.

(1) Bron: http://www.hp.com/hpinfo/newsroom/feature_stories/2009/09energyprinting.html?jumpid=reg_R1002_USEN. (2) Prijs is adviesprijs inclusief BTW. De prijs is onderhevig aan veranderingen en kan per land verschillen.

---einde---

Over HP

HP is 's werelds grootste technologieconcern en maakt het gebruik van technologie eenvoudiger voor al zijn klanten - van de individuele consument tot de grootste multinational. Met een breed portfolio op het gebied van printing, personal computing, software, services en IT infrastructuur. Meer informatie over HP (NYSE: HPQ) is te vinden op www.hp.nl.

Meer nieuws van HP, waaronder links naar RSS-feeds, is beschikbaar op http://www.hp.com/hpinfo/newsroom/. Beeldmateriaal in hoge resolutie kunt u opvragen bij Elske Hoekstra van Edelman, tel. 020-3010980 of mail elske.hoekstra@edelman.com. © 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. The information contained herein is subject to change without notice. The only warranties for HP products and services are set forth in the express warranty statements accompanying such products and services. Nothing herein should be construed as constituting an additional warranty. HP shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.



Ingezonden persbericht