Gemeente Westvoorne


Burgemeester bezoekt Home Party Drugs & Alcohol

Dinsdagavond 20 oktober vond op initiatief van raadslid Beukelman (CDA) een Home Party Drugs & Alcohol plaats in Tinte. Vorig jaar trad burgemeester de Jong zelf op als gastheer, maar dit jaar was hij een van de gasten.

Deze homeparty had de vorm van een huiskamerbijeenkomst waar een preventiemedewerker van Bouman GGZ voorlichting kwam geven over alcohol en drugs, afgestemd op de vragen en behoeften van de aanwezige ouders. Het doel was de ouders, allen met kinderen tussen de 10 en 18 jaar, te informeren over deze middelen en hen vaardigheden aan te reiken hiermee om te gaan binnen de opvoeding. Er waren blijkbaar voldoende discussiepunten, want de bijeenkomst duurde ruim 3 uur. Naast de burgemeester de Jong en initiatiefnemer Beukelman (CDA) waren ook de raadsleden Van den Akker en Jonkers (beiden PvdA) hierbij aanwezig. Daarnaast vulden zoân 6 ouders de kamer. Volgens de aanwezigen was het een goed georganiseerde avond. Bouman GGZ had ter illustratie diverse soorten drugs meegenomen waarvan de meeste ouders nog nooit gehoord hadden.

Wilt u ook zoân party organiseren, dan kunt u contact opnemen met mevr. E. Rood op tel.nr. 408041 of via emailadres: erood@westvoorne.nl.