KiKabeertjes voor een goed doel

28/10/2009 14:49

TOTAL Nederland N.V.

Kinderen met kanker worden liever gisteren beter dan vandaag.

Daarom werft KiKa, de Stichting Kinderen Kankervrij, fondsen die ten goede komen aan de zeven academische centra in Nederland waar kinderen met kanker worden behandeld. Door geld in te zamelen steunt KiKa onderzoek op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. KiKa werd in 2002 opgericht en inmiddels lopen er zo'n 50 onderzoeken. Mede daardoor is de gemiddelde genezingskans in de afgelopen zeven jaar gestegen van 70% naar 75%. Maar er is nog veel geld en onderzoek nodig om tussen de 95% en 100% uit te komen..

Kinderen blij met KiKaberen

KiKa's mascotte is de KiKabeer. Met aanschaf van deze beer steunt elke koper KiKa direct. KiKa heeft van deze populaire beer een speciale sleutelhanger ontwikkeld. Sleutelhangers in alle kleuren en maten zijn op dit moment erg populair en gewild bij kinderen. Verras uw kind met een KiKabeertje in de schoen met Sinterklaas of onder de kerstboom en maak hierdoor ook andere kinderen blij.

In december sleutelhangers van de KiKaberen bij alle TOTAL tankstations

De populaire sleutelhangers van de KiKaberen worden normaal gesproken verkocht door vrijwilligers in het land, die zich inzetten voor KiKa. In de maand december zijn ze extra gemakkelijk verkrijgbaar, namelijk bij alle TOTAL tankstations. Ook kunnen klanten ter plekke geld doneren aan KiKa.

Bij TOTAL (de 5e oliemaatschappij ter wereld) staat maatschappelijk ondernemen hoog in het vaandel. Van 1-4 december levert al het personeel van TOTAL actief een bijdrage door op alle stations uitleg over de actie te geven, flyers uit te delen en klanten aan te moedigen een sleutelhanger te kopen of geld te doneren. Met de decemberactie in de tankstations wil TOTAL zoveel mogelijk aandacht voor KiKa en natuurlijk zoveel mogelijk beertjes verkopen, want de opbrengst komt geheel ten goede aan KiKa. En iedere euro die binnenkomt, laat de onderzoeksmachine sneller werken.

Ga naar www.total.nl of www.kika.nl voor meer informatie.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.





http://www.total.nl