Politie Zeeland


---


O-3296-2009 Eenzijdig verkeersongeval bij Goes
Op de A58 bij Goes vond dinsdag rond 18.30 uur een eenzijdig verkeersongeval plaats.
Een 62-jarige man uit Bergen op Zoom reed in een personenauto met daarachter een caravan in de richting van zijn woonplaats. Nadat de automobilist een vrachtwagen had ingehaald, begon de caravan te wiebelen en brak vervolgens uit. De auto + caravan kwam achterstevoren tegen een paar verkeersborden tot stilstand. Noch de bestuurder noch een 60-jarige passagiere uit dezelfde plaats, raakte gewond. De caravan en de verkeersborden liepen schade op.

O-3297-2009 Hond aangereden op de Deltaweg in Goes
Op de Deltaweg in Goes werd woensdag omstreeks 01.00 uur een hond aangereden. De hond heeft de aanrijding niet overleefd.
Over de Deltaweg liepen twee honden. Eén van de honden werd aangereden door een 53-jarige vrouw uit de gemeente Noord-Beveland. Ook de man die achter haar reed, een 21-jarige inwoner uit dezelfde gemeente, reed de hond aan. De hond heeft de aanrijding niet overleefd. De andere hond bleef ongedeerd. Beide bestuurders verklaarden dat zij de honden niet hadden gezien. De twee honden werden overgebracht naar het dierenasiel in Goes. De eigenaar van de dieren is inmiddels in kennis gesteld.

W-3298-2009 Man bedreigt winkelmedewerkster, Vlissingen
Dinsdag omstreeks 19.45 uur werd een medewerkster van een winkel aan de Van Hogendorpweg in Vlissingen onder bedreiging gedwongen om geld af te geven aan een onbekende man.
De man die voor de balie in de winkel stond, bedreigde haar met een scherp voorwerp en vroeg om geld. Hij verliet daarna de winkel met een klein geldbedrag en enkele pakjes rookwaar.

Z-3299-2009 Gooi geen oude schoenen weg ........., Terneuzen
Dinsdag omstreeks 17.00 uur werd door een manspersoon in een winkelpand in de Noordstraat een paar schoenen gestolen.
De dief trok de nieuwe schoenen aan en liep ermee de winkel uit. Zijn oude schoenen liet hij in de winkel achter. Een medewerker heeft de man nog even gevolgd, maar verloor hem daarna uit het oog. De prijs van de nieuwe schoenen is onbekend.

Z-3300-2009 Snorfietser onderuit, Terneuzen
Woensdag rond 04.00 uur ging in de Koegorsstraat in Terneuzen een 17-jarige Terneuzense snorfietser, met achterop een 16-jarige passagier uit dezelfde plaats, onderuit toen hij er voor de politie vandoor ging.
Toen zij de politie in de gaten kregen, keerden zij hun voertuig en gingen er vandoor. Even verder gingen zij onderuit en belandden in de berm. Beiden bleven ongedeerd. De 17-jarige bestuurder bleek geen certificaat te hebben en kon zich niet identificeren. Het leverde hem twee bekeuringen op.