Deelgemeente Hoogvliet Rotterdam

Gezond kokkerellen in de Oedenstee

Woensdag 28 oktober organiseren de Kinderboerderij Oedenstee en de deelgemeente Hoogvliet een middag gezond kokkerellen. Onder leiding van diëtiste Annemarie van Eeuwijk kan jong en oud zich buigen over de recepten van (gezonde) lekkere hapjes en drankjes. Tussen 13.00 en 16.30 uur kunnen bewoners op ieder moment aansluiten aan deze doorlopende kookworkshop.

De doorlopende kookworkshop is de derde in een serie van vier kookworkshops en is onderdeel van het pilot project Een gezond(er) Hoogvliet (Noord). In dit project worden bewoners gestimuleerd om eens een gezondere leefstijl uit te proberen. Centraal in dit project staat de inzet van de Leefstijlkar die in de wijken gezonde hapjes/drankjes uitdeelt en de Leefstijlworkshops waar bewoners samen met de dietiste kijken naar hun dagelijkse boodschappen.

Opgeven is niet verplicht, wel gewenst. Voor meer informatie en of opgave kan contact opgenomen worden met projectleider Karoll Kock, telefoon 06-53364739 of via mail k.kock@hoogvliet.rotterdam.nl