Politie Utrecht

Persberichten Heuvelrug, 11.30 uur

Utrecht, 25-10-2009

Vroeg knalwerk

WIJK BIJ DUURSTEDE- Op vrijdagavond werd een prullenbak vernield door zwaar vuurwerk. Omstreeks 21.30 uur werd een harde knal gehoord aan Oeverstraat. De politie ging poolshoogte nemen en trof een totaal vernielde prullenbak aan. De brokstukken lagen verdeeld over 50 meter. Net voor de explosie hebben getuigen een gele scooter hard zien wegrijden met hier een persoon. De politie heeft de zaak in onderzoek en verzoekt getuigen te reageren via 0900-8844.

Rijden onder invloed

VEENENDAAL- Op zaterdagavond werd een automobilist aangehouden omdat hij te veel gedronken had. Omstreeks 23.45 uur werd de 63-jarige man Veenendaal gecontroleerd op de Tuinstraat. Onderzoek wees uit dat man had gedronken, blies op het bureau 715 ug/l. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt en hij kon tevens zijn rijbewijs inleveren.

Geslagen

VEENENDAAL- Op zaterdagochtend werd een man aangehouden voor belediging. Omstreeks 00.55 uur waren agenten aanwezig op de Markt en werden hier uitgescholden door een 18-jarige man uit Veenendaal. De man werd direct aangehouden maar verzette zich. Na korte tijd kon hij toch worden vervoerd naar het politiebureau waar hij is ingesloten.