KNHS

Academy Bartels zet deuren open voor dressuurliefhebbers 28 september 2009

Op zondag 25 oktober 2009 vindt de tweede editie van de Academy Trainingsmeeting plaats op de thuisbasis van Imke Schellekens-Bartels en Tineke Bartels in Hooge Mierde. Tijdens de Trainingsmeeting wordt het geheugen opgefrist van ruiters die eerder een trainingsarrangement volgden op Academy Bartels. Maar ook andere dressuurliefhebbers kunnen op deze dag een kijkje in de keuken van Academy Bartels komen nemen en kennis maken met de manier van trainen. Het Academy team laat graag zien wat de laatste ontwikkelingen in de dressuursport zijn.

Imke en Tineke presenteren tijdens de Trainingsmeeting een aantal boeiende clinics in samenwerking met specialisten waarmee Academy Bartels succesvol samenwerkt. Samen met Peter Murphy, prestatiemanager bij NOC*NSF, wordt het Nederlandse dressuursucces geanalyseerd. Peter Murphy is schrijver van het veel gelezen boek Totaal coachen en zal nieuwe ontwikkelingen toelichten inzake mentale en fysieke training. Tineke neemt in een clinic met haar gouden Young Riders en zilveren Junioren de successen van De Nederlandse School onder de loep. Teamveterinair Jan Greve gaat in een praktijksessie nader in op blessurepreventie. Natuurlijk zijn er bij al deze clinics paarden in de piste te bewonderen.

Tijdens de ontvangst, uitgebreide lunch en afsluitende borrel staat gezelligheid voorop. Het team van Academy Bartels heft graag samen met alle aanwezigen het glas om de sportieve successen van het afgelopen jaar te vieren. Dit alles opgeluisterd met een verrassend stukje live muziek van Flash On.

Via www.academybartels.com zijn nu kaarten te verkrijgen voor de Academy Trainingsmeeting.

PROGRAMMA
10.00 10.30 Ontvangst
10.30 11.30 Introductie door Eric Hart, gevolgd door lezing: Tineke, Joep en Peter Murphy: Het Nederlandse succes...de analyse, nieuwste en de ontwikkelingen in mentale en fysieke training 11.30 12.30 Praktijkles Tineke Young Riders / Junioren de Nederlandse School in praktijk
12.30 13.45 Lunch
13.45 14.00 Intro Imke: terugkomen van een blessure 14.00 14.45 Dierenarts Jan Greve: blessure preventie 14.45 16.00 Tineke en Imke: praktijktraining van de Academy Bartels paarden
16.00 17.30 Borrel en inschrijven voor trainingsarrangementen