DDDesi introduceert Bag to Bag Organizer


Bespaart tijd en frustratie

LISSERBROEK, 20091020 -- DDDesi richt zich op de modebewuste vrouw, een vrouw die kan organiseren als één van de beste. Een vrouw die graag op en top voor de dag komt en graag haar kleding en accessoires op elkaar afstemt. Als ze echter haar tas aan haar outfit wil aanpassen komt het wel eens voor dat ze haar huissleutels, lippenstift of telefoon in de verkeerde tas laat zitten. In de lederen Bag Organizer van DDDesi zit alles netjes op zijn plaats en is de inhoud heel makkelijk over te hevelen van de ene naar de andere tas.

De Organizer zorgt ervoor dat alle waardevolle en dagelijkse items makkelijk binnen handbereik en altijd netjes op hun plaats in de handtas opgeborgen zijn, hij is in één beweging over te zetten in een andere tas passend bij haar outfit.

De Organizer heeft een afmeting van 25 x 15 cm, is uitgevoerd in soepel leder met een ultrazachte voering zodat ook kwetsbare spullen goed beschermd zijn, heeft 14 opbergvakjes in diverse afmetingen waarvan 1 afsluitbaar met een rits.

TIP: De DDDESI Organizer is ook handig voor wie de spulletjes voor haar baby binnen handbereik wil hebben, maar geen aparte luiertas wil meenemen.

DDDesi