NEN


NTA in ontwikkeling voor testmethode brandgedrag schermdoeken

dinsdag 20 oktober 2009, 15:28

Op de Internationale Hortifair 2009 in de RAI in Amsterdam heeft een vooroverleg plaatsgevonden tussen adviseurs van NEN-Bouw en initiatiefnemers uit de verzekeringswereld en toonaangevende leveranciers van schermdoeken. Het initiatief is genomen om een Nederlandse Technische Afspraak (NTA) op te stellen die een testmethode beschrijft voor het brandgedrag van schermdoeken in tuinbouwkassen.

Woensdag 16 december 2009 wordt een kick-off-bijeenkomst gehouden bij NEN in Delft. Dit is de officiële start van het traject. Tot 6 december 2009 kunnen overige belanghebbende marktpartijen zich aanmelden bij NEN voor deelname aan deze projectgroep. De kennis van alle marktpartijen samen draagt bij aan een waardevol en breed gedragen document voor de schermdoekbranche, voor toepassing in tuinbouwkassen.

Informatie
Voor deelname aan de projectgroep en aan de kick-off-bijeenkomst en voor aanvullende informatie, kunt u contact opnemen met Jacques van den Hoorn, Consultant NEN-Bouw via e-mail jacques.vandenhoorn@nen.nl of met Wiene Wijnstra-Fokkinga, Consultant NEN-Bouw via e-mail wiene.wijnstra@nen.nl. Beide adviseurs zijn te bereiken via telefoon (015) 2 690 390.