Gemeente Deventer

week 43 - 19 oktober tot en met 23 oktober 2009

Gepubliceerd: 20 oktober 2009 13:36

Laatst gewijzigd: 20 oktober 2009 14:26

Ontwerp bestemmingsplannen, vastgesteld bestemmingsplan.

Ontwerpbestemmingsplan Zandweerd Noord / Platvoet, 1e partiele herziening,2009

Het college van burgemeester en wethouders van Deventer deelt mee dat van 22 oktober tot en met 2 december bij Publiekszaken (Leeuwenbrug 81) en bij de gemeentelijke informatiebalie in de Openbare Bibliotheek (Brink 70), voor iedereen ter inzage ligt:

* het ontwerpbestemmingsplan Zandweerd Noord / Platvoet, 1^e partiële herziening, 2009

U kunt het plan ook inzien op de website:
www.deventer.nl/bestemmingsplannen.

Deze planherziening beoogt ongewenste ontwikkelingen bij het realiseren van bijgebouwen bij grondgebonden woningen te voorkomen en omvat een herziening van de voorschriften van het bestemmingsplan Zandweerd Noord / Platvoet.

Gedurende genoemde termijn kan iedereen schriftelijk zijn zienswijze over dit ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken aan de Gemeenteraad, t.a.v. het team Ruimtelijk Ontwerp en Beheer, Postbus 5000, 7400 GC Deventer o.v.v. "zienswijze ontwerpbestemmingsplan Zandweerd Noord / Platvoet, 1^e partiële herziening, 2009". Het is ook mogelijk mondeling zienswijzen kenbaar te maken bij mevr. Busman van het team Ruimtelijk Ontwerp en Beheer, telefoon 0570 - 694244.

Bestemmingsplan Bathmenseweg 24, Lettele

Het college van burgemeester en wethouders deelt mee dat het
* bestemmingsplan "Bathmenseweg 24 te Lettele"

onherroepelijk is geworden.

Het bestemmingsplan ligt ter inzage bij Publiekszaken, Leeuwenbrug 81.U kunt het plan ook inzien op de website
www.deventer.nl/bestemmingsplannen

Ontwerp-bestemmingsplan Hoekweg, woning te Diepenveen

Het college van burgemeester en wethouders van Deventer deelt mee dat van 22 oktober 2009 tot en met 2 november 2009 bij de Publiekszaken (Leeuwenbrug 81), bij de gemeentelijke informatiebalie in de Openbare Bibliotheek (Brink 70) en bij de Openbare Bibliotheek Diepenveen (Burgemeester Crommelinlaan 1) ter inzage ligt:
* het ontwerp-bestemmingsplan "Hoekweg, woning te Diepenveen"

U kunt het plan ook inzien op de website:
www.deventer.nl/bestemmingsplannen.

Dit bestemmingsplan maakt het mogelijk een vrijstaande woning op de Hoekweg te Diepenveen te realiseren.

Gedurende genoemde termijn kan iedereen schriftelijk zijn zienswijze over dit ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken aan de Gemeenteraad, t.a.v. het team Ruimtelijk Ontwerp en Beheer, Postbus 5000, 7400 GC Deventer o.v.v. "zienswijze ontwerpbestemmingsplan "Hoekweg, woning te Diepenveen". Het is ook mogelijk mondeling zienswijzen kenbaar te maken bij Vrielink-Simonse van het team Ruimtelijk Ontwerp en Beheer, telefoon 0570 - 693386.

Ontwerpbestemmingsplan Siemelinksweg

Het college van burgemeester en wethouders van Deventer deelt mee dat van 22 oktober tot en met

2 december 2009 bij Publiekszaken (Leeuwenbrug 81), bij de gemeentelijke informatiebalie in de Openbare Bibliotheek (Brink 70) en bij de Bibliotheek Colmschate (Flora 259) ter inzage ligt:
* het ontwerpbestemmingsplan Siemelinksweg

U kunt het plan ook inzien op de website
www.deventer.nl/bestemmingsplannen.

Het bestemmingsplan Siemelinksweg maakt het verbreden van de Siemelinksweg van twee naar 4 rijstroken ter hoogte van de wijk Het Bramelt mogelijk.

Gedurende bovengenoemde termijn kan iedereen schriftelijk zijn zienswijze over dit ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken aan de gemeenteraad, t.a.v. het team Ruimtelijk Ontwerp en Beheer, Postbus 5000, 7400 GC Deventer. Het is ook mogelijk mondeling zienswijzen kenbaar te maken bij mw. De Jong van het team Ruimtelijk Ontwerp en Beheer, telefoon 0570 - 693914.

Vastgesteld bestemmingsplan Looweg 68, Bathmen

Het college van burgemeester en wethouders van Deventer deelt mee dat van 22 oktober 2009 tot en met 2 december 2009 bij Publiekszaken (Leeuwenbrug 81), bij het Gemeentelijk Informatiecentrum in de Openbare Bibliotheek (Brink 70) en bij de bibliotheek Bathmen (Schoolstraat 13) ter inzage ligt het bij raadsbesluit van 7 oktober 2009

* vastgestelde bestemmingsplan Looweg 68, Bathmen

Dit bestemmingsplan maakt het mogelijk een vrijstaande woning op het perceel Looweg 68 te Bathmen te realiseren.

U kunt het de plan ook inzien op de website
www.deventer.nl/bestemmingsplannen.

Gedurende de genoemde termijn kan een belanghebbende die tijdig zienswijzen tegen het bestemmingsplan bij de gemeenteraad heeft ingediend en een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zich met zijn zienswijzen tot de gemeenteraad te wenden, beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het instellen van beroep schorst het besluit niet. Degene die beroep instelt kan daarnaast een verzoek om een voorlopige voorziening (schorsing) indienen bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.