Ingezonden persbericht


's-Hertogenbosch, maandag 19 oktober 2009


- - - PERSBERICHT - - -

CRISISMAATREGEL: Professionele hulp voor een goed CV

Nu de kredietcrisis achter de rug lijkt maar de daaropvolgende recessie voort dendert, wordt duidelijk dat de concurrentie op de ICT arbeidsmarkt enorm is toegenomen en de komende jaren nog verder zal toenemen. "Een nieuwe baan of een volgende opdracht vinden is geen vanzelfsprekendheid meer. Daarvoor moeten ICT professionals alles uit de kast halen", zeggen Erwin van Litsenburg en Marcel Teunissen van RulersGroup. "Zij moeten zich meer dan ooit onderscheiden van hun concurrenten. En dat kan. Met een onweerstaanbaar goed CV vergroot je de kansen enorm", menen zij.

Professionele analyse CV

Van Litsenburg: "Een CV is hét visitekaartje voor ICT professionals en voor hen vaak de enige kans om een goede eerste indruk te maken bij de klant. Die moet je grijpen!" RulersGroup onderkent dit en helpt ICT professionals met een even unieke als welkome service: de Expert Review CV. In Engeland en Amerika is het heel normaal dat mensen professionele hulp inschakelen bij het verbeteren van hun CV. In Nederland is dergelijke professionele hulp nog niet gebruikelijk, maar dat gaat veranderen. Teunissen legt uit: "Met de Expert Review CV helpen wij ICT professionals hun kansen op een nieuwe baan of opdracht substantieel te vergroten. Vanuit het perspectief van recruiters en managers wordt het CV totaal geanalyseerd en krijgt de ICT professional een uitgebreid en persoonlijk verbeteradvies, inclusief tal van tips en voorbeelden."

Volop tevredenheid

Dat de Expert Review CV van RulersGroup een succes is, blijkt uit de tevredenheid van de ruim 100 ICT professionals die hun CV inmiddels hebben laten reviewen. Eén van de tevreden afnemers is Rob Jansen, een ervaren applicatie beheerder. Hij vertelt: "RulersGroup heeft mijn CV weer voor me laten werken. Ik heb heel veel positieve response gekregen op mijn nieuwe CV. En, niet minder belangrijk, een nieuwe opdracht!"

Door: Erwin van Litsenburg en Marcel Teunissen (www.rulersgroup.com)


- - - EINDE BERICHT - - -

RulersGroup

Als zaakwaarnemer voor freelancers in de ICT brengt RulersGroup opdrachtgevers en professionals bij elkaar voor opdrachten. Met haar eenmalige provisiestructuur hanteert RulersGroup een eerlijk en transparant businessmodel. Daarnaast levert RulersGroup andere diensten aan ICT freelancers, waaronder ICT Trainingen en de bovengenoemde Expert Review CV.