Nieuw concept webshops huis- tuin- en keukenartikelen


Kapstok.nl, lamp.nl en douchegordijn.nl

LELYSTAD, 20091019 -- Twee jonge ondernemende broers begonnen drie jaar geleden op hun studentenkamer met een webshop voor designspullen. Na het overweldigende succes van deze site, poaa.nl, lanceren ze nu met hun organisatie DC Stores, diverse nieuwe `niche' webshops op het gebied van huis- tuin- en keukenartikelen. Deze worden gekenmerkt door hun eenvoud in naam, gericht assortiment en prijsgarantie. De nieuwste aanvullingen zijn kapstok.nl, lamp.nl en douchegordijn.nl.

`We hadden niet durven dromen dat de webshops zo'n succes zouden zijn in deze financiële tijden. Maar onze filosofie is dat we alleen die producten verkopen die we zelf ook leuk vinden. Daardoor staan er regelmatig producten in onze webshops die je niet snel ergens anders tegenkomt en dat maakt het voor de consument interessant.' Aldus de 2 broers.

DC Stores geeft aan niet goedkoop te zijn, maar wel de goedkoopste. Zij bieden een prijsgarantie, wat inhoudt dat wanneer de consument ergens anders een lagere aankoopprijs tegenkomt zij diezelfde prijs krijgen met daarbij een leuke attentie.

Het doel van de broers is om per kwartaal minstens één/twee nieuwe webshop(s) te lanceren om zo uit te groeien tot één van de belangrijkste spelers op interieurgebied.

www.poaa.nl
www.lamp.nl
www.kapstok.nl
www.douchegordijn.nl

DC Stores BV