Huizense ondernemer wint Sales Battle


HUIZEN, 20091019 -- Afgelopen vrijdag 16 oktober heeft Christien Munters, met haar bedrijf BrenC uit Huizen, haar slag geslagen in de Sales Battle van de zibb Business Challenge. In het Zwolse restaurant `De Lichtmis' presenteerden de finalisten de uitvoering van hun Sales Battle opdracht, in drie weken een zo hoog mogelijke omzetverhoging behalen. De jury was met name te spreken over de doelgerichte aanpak van Munters in de Sales Battle.

De comeback
De overwinning is een ware comeback voor Munters na de teleurstellende laatste plaats in de eerste opdracht, de PR Battle. BrenC, het in 3D kinderbehang gespecialiseerde bedrijf van Christien Munters en Brenda Schipper, behaalde de afgelopen weken de hoogste omzet sinds de oprichting in juli. "Onze deelname aan een beurs in september was erg succesvol. We hebben ons als doel gesteld die omzet te evenaren in de Sales Battle. Uiteindelijk hebben we die cijfers weten te overtreffen," aldus winnares Munters.

Juryoordeel
"Alle deelnemers hebben in drie weken tijd een duidelijke omzetstijging geboekt. Bovendien staan er veelbelovende offertes uit. Verder valt op dat het -zeker in deze tijd- de moeite loont om salesacties op te zetten. Zoals het motto luidt: `een vliegende kraai vangt altijd wat'. Hoewel alle deelnemers dus goede resultaten hebben geboekt, deed Christien Munters van BrenC het toch net iets beter dan de rest. Voor de jury speelde daarbij vooral mee dat BrenC vooraf duidelijke targets had gesteld en kon aantonen dat ze met de ingezette salesacties niet alleen meer omzet konden realiseren maar ook dat ze dat efficiënter en effectiever deden dan eerder door BrenC ingezette salesacties," aldus juryvoorzitter Arjan Kors.

zibb Business Challenge
Vier finalisten strijden in drie battles -de PR Battle, Sales Battle en Vrije Battle- en de finale om de hoofdprijs t.w.v. ¤ 50.000,- en een prijzenpakket van de sponsors NS Hispeed en Fiat Professional. Voor de Sales Battle kregen de finalisten drie weken de tijd om een zo hoog mogelijke omzetverhoging te laten zien door middel van sales acties.
De volgende opdracht is de Vrije Battle, waarin de finalisten een zelfgeformuleerde opdracht ten behoeve van de groeidoelstelling uitvoeren. Op 6 november presenteren de finalisten -Rolf Rook, Dennis Vis, Richard Theuws en Christien Munters- hun uitvoering van de Vrije Battle in Grand Café Sparkling te Hilversum.
Presentator is Jack van Gelder en toegang is gratis.
Wil je een of meer Business Challenges bijwonen? Informatie en aanmeldingen!

zibb Business Challenge





Ingezonden persbericht