Vakbeurs voor huisdierenprofessionals ongevoelig voor recessie


Dierenplaza, inloopsessies en kortingsregeling voor bezoekers

AMERSFOORT, 20090715 -- Ondanks de economische recessie lijkt de 68ste editie van de Dibevo-Vakbeurs in Gorinchem alleen maar de wind mee te hebben. Ten opzichte van 2008 hebben zich op dit moment aanzienlijk meer bedrijven als exposant ingeschreven. Bezoekers van de belangrijkste Nederlandse vakbeurs voor de gezelschapsdierenbranche kunnen op 18, 19 en 20 oktober dus een groot en gevarieerd aanbod van producten en diensten verwachten.

De organisatie vult dat aan met inspirerende inloopsessies op de beursvloer en een uitgebreid dierenplaza. Bovendien zijn de openingstijden verruimd en is er een aantrekkelijke kortingsregeling voor bezoekers die zich van tevoren registreren op dibevovakbeurs.nl.

Kijken & oriënteren
Bij een huisdierenvakbeurs horen levende dieren. Daarom wordt er op de beursvloer een dierenplaza ingericht dat aanzienlijk groter en uitgebreider is dan vorig jaar. Bezoekers kunnen vele soorten konijnen, knaagdieren, reptielen, tropische vissen en vogels bezichtigen. Uiteraard wordt daarbij het dierenwelzijn niet uit het oog verloren.

Nieuw dit jaar is dat bezoekers zich kunnen laten inspireren en informeren door het bijwonen van gratis toegankelijke inloopsessies. Zo zal dierenarts Stijn Peters bijvoorbeeld uitleggen hoe je met zorg en nazorg van huisdieren van elke `gewone' klant een vaste klant maakt.

Onveranderd blijft het `fullserviceconcept' van de vakbeurs: ook dit jaar is alle eten en drinken op de cateringpunten in de toegangsprijs inbegrepen.

Exposeren op de Dibevo-Vakbeurs
Bedrijven die willen exposeren op de Dibevo-Vakbeurs 2009, kunnen contact opnemen met Martijn Hagenaar van Dibevo, tel. 033 - 455 04 33 of e-mail m.hagenaar@dibevo.nl. Meer informatie is te vinden op de website www.dibevovakbeurs.nl

Over Dibevo
Dibevo is de landelijke brancheorganisatie voor de ondernemers in de gehele gezelschapsdieren-, tuinartikelen- en hengelsportbranche. Kijk voor meer informatie over Dibevo op www.dibevo.nl





Ingezonden persbericht