ABVAKABO FNV

Elke dag nieuwe kansen

Twintigers, dertigers, veertigers, vijftigers en zestigers: leeftijdsgroepen met ieder hun specifieke kenmerken. Kenmerken die bepalen hoe iemand in het leven en in het werk staat. Enkele vakbonden, waaronder de ABVAKABO FNV, hebben gezamenlijk het boekje `Elke dag nieuwe kansen' uitgegeven. Het gaat over loopbaan, loopbaanbeleid en de rol van werkgevers én werknemers.

Fris
`Elke dag nieuwe kansen' is geen standaard boekwerk over rechten en plichten, maar een makkelijk leesbaar, fris vormgegeven en handzaam bewaarexemplaar. In het boekje maakt de schrijver onderscheid tussen de verschillende leeftijdsfases binnen een loopbaan. Elke leeftijd brengt andere wensen, behoeften en ambities, maar ook risico's en uitdagingen met zich mee. De keuzes die je wilt of moet maken voor wat betreft je loopbaan hebben hier direct mee te maken.

Tips
In het boekje staan herkenbare interviews en treffende beschrijvingen van de `typisch twintig- tot en met zestiger'. Daarnaast vind je veel tips en trucs terug over de harde en zachte kanten van werk. Denk daarbij aan functioneringsgesprekken en coaching en aan verzekeringen en verlofregelingen.