Gemeente Woerden

Start tevredenheidsonderzoek gemeentegids

19 okt 2009
De gemeente wil haar inwoners zo goed mogelijk informeren. Het uitgeven van de gemeentegids is één van de mogelijkheden om dat te doen.
Maar past een middel als de gemeentegids nog bij de manier waarop mensen in deze tijd geïnformeerd willen worden, oftewel: voldoet de inhoud van de gids als het gaat om beschikbaarheid, gebruiksgemak, vormgeving en inhoud?

Maandag 19 oktober start de gemeente een tevredenheidsonderzoek. Het onderzoek bestaat uit een online vragenlijst, een telefonische steekproef en schriftelijke vragenlijst die kan worden ingevuld bij de balie op het stadhuis.
In het onderzoek worden vragen gesteld over gebruik, vormgeving en inhoud. Bovendien wordt gevraagd om uw suggesties voor verbetering van de gids. Het invullen van de vragenlijst kost u ongeveer 5 minuten en helpt de gemeente om de dienstverlening aan de inwoners van Woerden te verbeteren.

Het onderzoek loopt tot 20 november 2009. Resultaten van het onderzoek kunt u eind november vinden op de website. Alvast bedankt voor uw medewerking!