Gemeente Leidschendam-Voorburg


Snaterfeest in Zwembad De Fluit

Halloween pompoen In de herfstvakantie van 19 tot en met 25 oktober is het in zwembad de Fluit één groot feest! Het recreatiebad wordt in Halloween-sfeer aangekleed en op zondag is er een Snaterfestijn. De hele week ligt er afwisselend speelmateriaal in het diepe bad (matten, banden, loopbrug en grote groene glijbaan).

Op woensdagmiddag 21 oktober geeft de ballonnenclown van 11.00 tot 15.00 uur een leuke show en maakt voor elk kind een mooie ballon. Vrijdagavond 23 oktober is er discozwemmen van 19.15 tot 22.00 uur voor kinderen t/m 14 jaar. DJ Michiel van den Bruggen zal de kinderen entertainen met de Kapitein Haak drive-in show.

Zondag 25 oktober begint om 10.00 uur met het Snaterfestijn in het instructiebad. Daarna start om 12.00 uur het schatduiken, waarbij verschillende prijzen te winnen zijn. De hoofdprijs is een Wii spelcomputer! Daarnaast zijn er nog veel andere leuke prijzen. Ook op zondag is de drive-in show van Kapitein Haak met Michiel van den Bruggen de hele dag aanwezig om kinderen en ouders te vermaken.