Gemeente Oldebroek


Informatiebijeenkomst gebruik voormalig sportpark Stuivezand 't Loo

Burgemeester en wethouders van Oldebroek organiseren op maandag 19 oktober in buurthuis 't Loo een informatiebijeenkomst over het plan om de kwaliteit van het oude voetbalcomplex Stuivezand aan de Sportlaan te verbeteren.

Stuivezand ligt er wat verwaarloosd bij. Om verdere verloedering van het gebied tegen te gaan willen we het gebied nieuw leven inblazen en de kwaliteit ervan verbeteren. Dat gebeurt al met de Jongeren Actief Plek, het trapveldje en het fietscrossbaantje. Die voorzieningen blijven. Ook is een gedeelte verhuurd als weiland. Binnenkort verdwijnen de oude woonwagenunits. Maar we willen nu ook de ATB-vereniging Oldebroek bij 'Stuivezand' betrekken. Deze vereniging is al tijden op zoek naar een nieuwe locatie. Verschillende opties zijn onderzocht, maar zijn of blijken voorlopig niet haalbaar. We hebben nu de mogelijkheid om tijdelijk de ATB-vereniging een locatie te kunnen aanbieden. De activiteiten van de ATB-vereniging passen in het bestemmingsplan en sluiten aan bij hun huidige activiteiten in het bosgebied achter de Stuivezandsweg. Verder passen de ATB-activiteiten in ons beleid om accommodaties multifunctioneel te gebruiken.

Over deze nieuwe ontwikkeling willen wij graag met u in gesprek. Wij nodigen u daarom uit voor een informatiebijeenkomst op maandag 19 oktober 2009 om 19.00 uur in buurthuis 't Grinthuus in 't Loo. Wethouder André Maat is aanwezig om namens het college een toelichting te geven op het voornemen van de gemeente. De ATB-vereniging geeft uitleg over haar activiteiten en laat schetsen zien van een mogelijk parcours. U krijgt volop gelegenheid voor het stellen van vragen.

Voor meer informatie kunt u bellen met Peter Zoombelt, telefoon (0525) 638237.