Gemeente Zoetermeer

Herfstvakantie! Tijd voor zwemmen

Herfstvakantie! Tijd voor zwemmen
De herfstvakantie is aangebroken! Dat betekent heerlijk vrij zijn en tijd voor een spetterend dagje uit. Van roetsjen van de glijbaan tot zwemmen op gezellige muziek tijdens de zweminstuif. De Veur, De Driesprong en Aquapark Keerpunt hebben het allemaal in huis van 19 tot en met 25 oktober.

Aquapark Keerpunt
Heb jij altijd al apenstreken uit willen halen in het water? Of swingend zwemmen tijdens `dancing in de Jungle' en meedoen met de flamingo race! Kom dan in de herfstvakantie naar Aquapark Keerpunt. Tijdens recreatiezwemmen, van maandag tot en met vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur, staat alles in het teken van `zwemmen in de Jungle'!

Je kunt ook zelf baantjes trekken of zwemmen door de wildwaterkreek tijdens recreatiezwemmen van maandag tot vrijdag en zaterdag 24 oktober van 12.00 tot 17.00 uur, dinsdag en woensdag van 19.15 tot 22.00 uur. Op zondag van 14.00 tot 17.00 uur, ook is er familiezwemmen van 09.00 tot 13.00 uur. Voor de allerkleinsten is er een aparte waterspeelplaats met verschillende glijbaantjes. De gezellige Captain Corner is open voor versnaperingen.

Zweminstuif De Veur
Zwembad De Veur houdt op dinsdag 20 oktober van 14.00 tot en met 17.00 uur een zweminstuif. Het 25-meter wedstrijdbad met duikplanken en het ondiepe bad zijn omgetoverd tot een speel- en zwemparadijs met diverse speelmaterialen. Een middagje zweminstuif kost voor kinderen EUR 2,55 en voor volwassenen EUR 3,20.
Kinderen zonder diploma kunnen alleen onder begeleiding van (een) volwassene(n) in badkleding zwemmen op de instuif.

Zweminstuif De Driesprong
Op donderdag 22 oktober van 13.30 tot 16.30 uur wordt het een feest in zwembad De Driesprong. Zwemmen op gezellige muziek en in het water liggen diverse speelmaterialen zoals ballen, duikringen en drijfmatten. Kinderen betalen EUR 2,55 en volwassenen EUR 3,20. Kinderen zonder diploma kunnen alleen onder begeleiding van (een) volwassene(n) in badkleding zwemmen op de instuif.

Tijdens de herfstvakantie gaat het doelgroepzwemmen in De Veur en in De Driesprong gewoon door. In Aquapark Keerpunt gaat doelgroepzwemmen beperkt door. Meer informatie over het aangepaste rooster.