Gemeente Cromstrijen


Jongerenwerk Cromstrijen gaat op kamp

(16-09-2009)

Speciaal voor jongeren van 12 tot en met 16 jaar uit Klaaswaal organiseert het jongerenwerk een kampweek in de herfstvakantie in de Belgische Ardennen. Van 16 tot en met 23 oktober 2009 verblijven de jongeren in een groepshuis in Francochamps.

Activiteiten kampweek

Tijdens deze week organiseert het jongerenwerk onder andere activiteiten zoals paintballen, devalkarten, mountainbiken, bowlen en een uitje naar een pretpark.

Opgeven

Jongeren die mee willen kunnen zich opgeven bij het jongerenwerk. Er is alleen wel een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en aanmelding verloopt op volgorde van binnenkomst. Heb je belangstelling om mee te gaan, stuur dan even een mailtje naar jongerenwerk@kanscromstrijen.nl. Het jongerenwerk stuurt dan een programmaboekje en een aanmeldingsformulier. De kosten voor de deelnemers bedragen ¤ 100,00 De overige kosten krijgt het jongerenwerk gefinancierd door onder andere een bijdrage uit het sportstimuleringsproject Buurt, Onderwijs en Sport (zogenoemde BOS-impuls).

Meer informatie | Voor meer informatie kun je contact opnemen met jongerenwerker Ben van Stijn via telefoonnummer 0624886323 of check de site van het jongerenwerk www.pugnus.nl