Ingezonden persbericht


-- Persbericht --

Nijmegen, 15 oktober 2009.

Startsein NL Reisblog Verkiezing 2009

Sinds enkele dagen is het mogelijk om je in te schrijven voor de tweede editie van de Nederlandse Reisblog Verkiezing. Reizigers uit Nederland en België maken met hun reisdagboek kans op de nieuwste iPod Touch, een handige gadget voor op reis.

De verkiezing is georganiseerd door de populaire reissite Wereldwijzer Reisforums, en bestaat uit drie ronden. In de eerste ronde, die tot en met 25 oktober duurt, kunnen reizigers hun reisblog aanmelden voor deelname. Een deskundige jury gaat van 26 tot en met 31 oktober in beraad, waarna op 2 november een top 10 bekend gemaakt wordt van reisblogs die doorgaan naar de finale. Op deze dag begint de strijd der reisblogs pas echt: leden van Wereldwijzer stemmen per sms op hun favoriete reisverhalensite, waarna op 16 november de grote winnaar bekend gemaakt wordt.

"Vorig jaar wonnen Tessa en Ewout met hun verhalen over backpacken in Zuid-Oost Azië en Australië een reischeque," aldus Imke, sitemanager van organisator Wereldwijzer Reisforums. "Gezien het succes van vorig jaar zal het dit jaar wederom super spannend worden wie er met de iPod Touch vandoor gaat!"

Onder de stemmers wordt het boek "De Tien Geboden van de Wereldreiziger" verloot.

Inschrijven voor deelname is mogelijk via de website www.reisblogverkiezing.nl .

Over Wereldwijzer Reisforums
De website Wereldwijzer Reisforums is een interactief online reisplatform waar reizigers elkaar ontmoeten, met elkaar discussiëren en tips uitwisselen. Al meer dan 110.000 reizigers en vakantiegangers hebben zich aangemeld bij Wereldwijzer Reisforums. De site is op overzichtelijke wijze onderverdeeld in meer dan 50 landen, thema's en de diverse wereldcontinenten. Naast discussieforums is het op Wereldwijzer ook mogelijk om reisgenoten te zoeken, spulletjes te koop te zetten op de reismarkt, ervaringen over reisbestemmingen te delen, vakantiefoto's online te zetten en veel meer. De website wordt maandelijks door 200.000 Nederlanders en Vlamingen bezocht. QuaMundi Travel Media is eigenaar en exploitant van de website Wereldwijzer Reisforums.

-- Einde persbericht --


Noot voor redacties
Noot voor de redactie,