Politie Utrecht

Persbericht Binnensticht, 09.00 uur

Utrecht, 15-10-2009

Politie zet OPSPORINGS SMS in voor getuigen

BITLHOVEN- In Bilthoven is vrijdagmiddag 4 september een 15-jarig meisje slachtoffer geworden van een zedenmisdrijf. De politie is op zoek naar getuigen en zetvandaageen smsopsporings smsin om meer getuigen te krijgen.

Rond 13.00 uur fietste het meisje alleen over het fietspad dat loopt van Bilthoven naar Bosch en Duin en uiteindelijk uitkomt bij de Spoorlaan. Plotseling pakte een nog onbekende man haar vast en trok haar van de fiets. Het meisje viel en werd vervolgens slachtoffer van een zedenmisdrijf.

De politie startte een groot sporenonderzoek en er werd een buurt/ passantenonderzoek gehouden. Helaas is de dader van dit zedenmisdrijf nog niet gepakt en via eenopsporings smshoopt de politie goede getuigen te krijgen die zich nog niet hebben gemeld bij de politie. Ruim 1100 eigenaren van een mobiele telefoon die op 4 september in de omgeving van de pleegplaats waren krijgen een kort sms bericht. Hierin staat kort het delict beschreven en voor meer details wordt verwezen naar een politietieinternetsite onder www.politieonderzoeken.nl.